Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lovisenberg legesenter
Tilstedeværende og trygg
Lege: Søren Sandager Petersen SkrevetTatt min fysiske og psykiske helse seriøst. Føler meg trygg og sett av han, både som pasient og som kvinne. Opplever han som en kunnskapsrik lege som vet hva han snakker om, og i de få situasjonene han ikke har gjort det har han bruket tid på å researche for å kunne hjelpe eller henvist videre til spesialist. Anbefaler han på det sterkeste
Veldig fornøyd
Lege: Kaveh Rashidi SkrevetJeg har vært kontroll en gang som faslege min ole Bendik har vært ferie. Jeg og sønnen min skulle reise I utlandet I juli 2022og ville sjekke tillegg jeg og sønnen min oppdatere hva jeg var allergisk .Jeg har fått veldig fort behandling av Rashidi. Han er en dyktig lege professionalt og faglig god. Jeg er veldig fornøyd kontroll.
Vanskelig situation
Lege: Ole Bendik Kjellstad SkrevetJeg har hatt kjellstad som fastlegen I ca 12år. Han er uenig med meg og tar ikke problemene mine på alvorlig,alltid stress og vanskelig å forstå han Når man er det time hos han er lange vente tid. Jeg er ikke fornøyd med ole bendik som har vært min fastlege.
Hyggelig og imøtekommende
Lege: Søren Sandager Petersen SkrevetTelefonkonsultasjon. Vikar for min lege. Var svært imøtekommende og hyggelig. På slutten av samtalen satt jeg igjen med en følelse av at jeg var blitt hørt, at han hadde tatt seg god tid, og han ga gode råd.
Fastlege uten mulighet for kontakt
Lege: Søren Sandager Petersen SkrevetLovisenberg legesenter informerer at de kan kontaktes på helsenorge.no. Ingen svarer på henvendelser på helsenorge.no!
Ingen svarer på telefon, kun beskjed om ventetid.
På legekontorets hjemmeside henvises det til besoklegen.no. Det er ikke mulig siden siden kommer opp med sikkerhetsadvarsel! Linken til hjelp, kommer med sikkerhetsadvarsel!
Hvordan kan dette senteret være med på Oslo kommunens fastlegeliste?