Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lovisenberg legesenter
Føler jeg ikke ble trodd
Lege: Ole Bendik Kjellstad SkrevetKun vært hos ham en gang, og det var en dårlig opplevelse. Han som person hadde en vennlig fremtoning, men trenger å forbedre kommunikasjonen sin med pasienter. Etter å ha fortalt om smerter og låsing i kjeven, stilte han spørsmål som nærmest anklagde meg for å ha spiseforstyrrelser. Ble spurt om "Jeg fikk vondt ved tanken på mat", noen jeg synes var utrolig uprofesjonelt. Følte jeg ble mistrodd.
Han sendte derimot et brev til kjevekirurgisk avdeling på sykehuset samme time, slik at jeg raskt kom på venteliste og fikk time der. Det satt jeg pris på.
Veldig fornøyd
Lege: Audun Olav Bertelsen Brandal SkrevetDette er en lege som tar godt vare på deg og hører på hva du har å si. Bruker god tid og tar deg på alvor.
Jeg føler meg trygg på å anbefale ham videre til hvem som skulle trenge en god fastlege!
Dårlig!!
Lege: Audun Olav Bertelsen Brandal SkrevetJeg, min kone og datter skifter med det samme lege, da sekretær er fuldstændig likegla i at hjælpe og siger man bare kan skifte lege om man er utilfreds med servicen der, så det gør vi alle tre. Personalet er uinteresseret i alle inkl. Legen. stedet er beskidt, støv overalt på gulvet. Rett og slet det værste legesenter jeg har set og jeg jobber selv på sykehus her i Oslo.
Ikke fornøyd!
Lege: Ole Bendik Kjellstad SkrevetJeg er ikke fornøyd med denne fastlegen. Opplever han som lite empatisk, lite engasjert i pasienten og alltid forsinket.
Utålmodig
Lege: Audun Olav Bertelsen Brandal SkrevetUtålmodig og stresset. Det var ikke et sted for meg. Fikk inntrykk at legen virket opptatt med noe annet under konsultasjonen. Ikke et sted der jeg fikk sagt det jeg ønsket og fikk ikke hjelp med det jeg trengte.
Kanskje ikke hans beste dag, men uansett så kan man respektere hver pasient med å være til stedet under konsultasjonen.