Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe
Verdens beste lege
Lege: Sjur Olav Hesla SkrevetSjur er lege av riktige grunner, han er der for å hjelpe deg. Han tar seg god tid og lytter til det du har å si, han viser medlidenhet og prøver alltid å forstå. Han henviser alltid om det trengs, og er virkelig en fantastisk lege. Gruer meg fryktelig til han må pensjonere seg.
Veldig fornøyd!
Lege: Ronny Granå SkrevetJeg har hatt Ronny Granå som fastlege siden 2013 og måtte bytte nå fordi jeg har flyttet. Han er lyttende, empatisk og løsningsorientert. Han har også vært en veldig god lege å ha når jeg har slitt med utbrenthet og depresjon. Eneste negative er at det er vanskelig å komme igjennom på telefon, da de ikke har noen resepsjonist. Man må forvente å sitte en god stund i kø.
Fantastisk lege!
Lege: Sjur Olav Hesla SkrevetGod og ryddig lege. Lytter til det man har å si, virker som pasienten står i fokus under hver samtale.
Friendly but should retire
Lege: Stener Clausen SkrevetDocter has poor IT skills, doesn’t want to speak English, maxed out the amount of patients he is allowed to hold, has no secretary to pick up his phone and does not know what follow up questions are. But most frustrating of all, he is nearly impossible to get on the phone. I am changing today.
Lyttende og trygg
Lege: Ronny Granå SkrevetHatt Granå som fastlege i lengre tid. Han er rolig, lyttende og fremstår svært faglig kompetent. Meget godt fornøyd