Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe
Lyttende og trygg
Lege: Ronny Granå SkrevetHatt Granå som fastlege i lengre tid. Han er rolig, lyttende og fremstår svært faglig kompetent. Meget godt fornøyd
Mye kunnskap og god kommunikasjon
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetKongshaug er hyggelig, kunnskapsrik og lett å forstå. Hun tar ting på alvor og gir raske henvisninger når det trengs.
På dette legekontoret er det iblant mye folk og høyt tempo, men det er vel ganske vanlig sentralt i Oslo? Likevel har jeg alltid fått bestilt timer og fornyet resepter på kort tid. Jeg opplever Kongshaug som effektiv, vennlig og profesjonell.
Viser ikke nok empati og forståelse
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetDenne fastlegen er ikke noe særlig å skryte, virker overlegen, lite empatisk. Man føler seg ikke sett verken hørt, hun jobber på en " mekanisk" måte, tar deg i mot fordi det er kun jobben hennes. Byttet fastlege.
Trygg og effektiv.
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetEg likar rett på sak og lite dill dall. Får hjelp og støtte. Kjenner meg sett og er trygg i møte med henne. Profesjonell men menneskelig. Tydelig og ærlig.
Trygg, tålmodig, oppmerksom
Lege: Sjur Olav Hesla SkrevetJeg har vært pasient hos Dr. Hesla siden 2016 or er veldig fornøyd. Jeg har alltid fått time, informasjon og oppfølging og han er oppmerksom og snill.