Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Solhauggt 2 0565 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Verdens beste lege

Lege: Sjur Olav Hesla Skrevet

Sjur er lege av riktige grunner, han er der for å hjelpe deg. Han tar seg god tid og lytter til det du har å si, han viser medlidenhet og prøver alltid å forstå. Han henviser alltid om det trengs, og er virkelig en fantastisk lege. Gruer meg fryktelig til han må pensjonere seg.

Veldig fornøyd!

Lege: Ronny Granå Skrevet

Jeg har hatt Ronny Granå som fastlege siden 2013 og måtte bytte nå fordi jeg har flyttet. Han er lyttende, empatisk og løsningsorientert. Han har også vært en veldig god lege å ha når jeg har slitt med utbrenthet og depresjon. Eneste negative er at det er vanskelig å komme igjennom på telefon, da de ikke har noen resepsjonist. Man må forvente å sitte en god stund i kø.

Fantastisk lege!

Lege: Sjur Olav Hesla Skrevet

God og ryddig lege. Lytter til det man har å si, virker som pasienten står i fokus under hver samtale.

Friendly but should retire

Lege: Stener Clausen Skrevet

Docter has poor IT skills, doesn’t want to speak English, maxed out the amount of patients he is allowed to hold, has no secretary to pick up his phone and does not know what follow up questions are. But most frustrating of all, he is nearly impossible to get on the phone. I am changing today.

Lyttende og trygg

Lege: Ronny Granå Skrevet

Hatt Granå som fastlege i lengre tid. Han er rolig, lyttende og fremstår svært faglig kompetent. Meget godt fornøyd