Bolteløkka Legesenter

Sofies gate 60 0168 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bolteløkka Legesenter

En trygg og god lege

Lege: Anna Stavdal Skrevet

Anbefales absolutt! Jeg har vært til kontroll hos henne gjennom et litt vanskelig svangerskap. Må sjeldent vente, og de få gangene det har skjedd har det aldri vært lenge. Føler hun har den tiden som trengs, stiller med den informasjonen jeg trenger og har generelt følt meg godt tatt vare på. Såpass mye at jeg droppet jordmorbesøkene (der det var helt håpløst å få time).

Flink og hyggelig

Lege: Jan Andreas Saxlund Pahle Skrevet

Andreas Pahle er faglig flink og samtidig hyggelig. Han lytter og er aktivt engasjert i å finne ut av ting. I tillegg til dette er det et pluss at han og Anna Stavdal samspiller på godt vis, og at de også tar inn medisinerstudenter. Det virker som at de er opptatt av å holde seg faglig oppdatert, samtidig som at de bryr seg om pasientene. Bolteløkka legesenter kan anbefales på det varmeste.

Dyktig lege!

Lege: Jan Andreas Saxlund Pahle Skrevet

Måtte dessverre bytte lege pga flytting. Men Andreas er den beste legen jeg har hatt. Tar ting seriøst, følger opp godt. alltid blid og hyggelig!

Fastlege som kan anbefales!

Lege: Hilde Katrin Skrede Skrevet

Hilde Skrede er en helt fantastisk fastlege som jobber ved et helt supert legekontor.

Jeg har hatt henne som fastlege i tre år - en periode der jeg har hatt behov for å besøke legen ganske ofte. Jeg opplever at hun tar meg på alvor og at hun hører på hva jeg har å si. Hun gir utfyllende og forklarende tilbakemeldinger, og jeg opplever henne som både faglig dyktig og hyggelig i dette. Jeg opplever at hun er oppdatert på min journal før jeg kommer inn til timen.

Ventetid: Ved mindre alvorlig sykdom, som feks influensa, har jeg fått rask time, men da hos turnuslege pga ventetid. Når jeg har hatt behov for å snakke med en som kjenner meg eller hatt mulighet til å vente, har det tatt alt fra to timer til fire uker å få time hos Skrede. Jeg opplever at de har vurdert behovet mitt riktig ifm dette, og det har fungert veldig fint for meg.

Legekontoret oppleves også som postivt. De er hyggelig de som jobber der og det er aldri noe rot.

Jeg er altså kjempefornøyd!

Svært dyktig, veldig fornøyd!

Lege: Anna Stavdal Skrevet

Anna Stavdal har vært fastlegen min i over 10 år, og jeg har vært hos henne med både smått og stort. Hun er en svært dyktig fastlege som blir raskt ferdig med de enkle konsultasjonene, men som evner å være tilstede når det er mer alvor med kroppen eller livet. Varmt anbefalt.