Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fagerstrand Legesenter DA
Dårlig til å lytte. Egenrådig og lite forståelsesfull.
Lege: Amanda Endresen Dybing SkrevetLegen tar seg ikke tid til å lytte. Hun virker bestemt på å gjøre det som hun selv mener er riktig. Legen skriver resepter uten at pasienten selv har ytret ønske om det. Man føler seg overkjørt og presset til å ta imot behandlingen uten å få en mulighet til å utprøve andre alternativer før man går over til reseptbelagte medisiner. Det er vanskelig å få tillit til denne legen.
Kunnskapsrik og imøtekommende
Lege: Anne Elisabeth Thurmann SkrevetLenge siden jeg har vært hos henne nå, men denne legen anbefales på det varmeste. Trygg og forståelsesfull
Kunnskapsrik, empatisk, og praktisk
Lege: Alexander Dorgelo SkrevetDr. Dorgelo er en av to leger jeg stoler på. Har bodd i flere land og var nervøs da jeg kom tilbake til Norge, men det har godt fint takket være ham.
Han er lett å prate med, dyktig og vis. Tar seg tid til å forstå.
Beste legen i verden
Lege: Alexander Dorgelo SkrevetTilgjengelig, betryggende, lytter han til eventuelle bekymringer og handler på det for å få pasienten til å føle seg komfortabel, rask til å ta handlinger, veldig hyggelig.
God lege!!!
Lege: Eivind Tynes Finnøy SkrevetEndelig tilbake hos Eivind.På alle måter en veldig god og omsorgsfull lege.Lett å like.Forståelsesfull og snill.🤗