Fagerstrand Legesenter DA

Myklerudveien 124 1454 Fagerstrand

Siste vurderinger av behandlere ved Fagerstrand Legesenter DA

God lege

Lege: Eivind Tynes Finnøy Skrevet

Eg vil ikke bytte fastlege selv om eg bytter kommune snart. Finnøy er fantastisk lege og lytter,er hjelpsom og god.

Trygg og kunskapsrik

Lege: Eivind Tynes Finnøy Skrevet

Veldig blid, hyggelig, ser deg, hører deg, hjelpsom. Han fortjener ros. Ikke lang ventetid, for time, og ikke lenge å vente.

Dårligste lege jeg har hatt i mine 50 år

Lege: Tina Margrethe Evensgaard Skrevet

Arrogant, nedlatende, slurvete, unøyaktig, lite hjelpsom og total mangel på empati.
Altså mangel på alle egenskaper en god lege burde ha.
Mulig hun er lei jobben, ikke vet jeg.
Fastlege iaf byttet.

Viser omsorg

Lege: Tina Margrethe Evensgaard Skrevet

Er veldig fornøyd med Tina som fastlege. Opplever hun som tilgjengelig, forberedt, empatisk og omsorgsfull. Oppleves i dag som trygg og erfaren lege som sjekker og/eller vidresender når det er behov og er god på oppfølging. Liker at det oppleves som om hun gir meg nødvendig tid.

Ubehagelig

Lege: Tina Margrethe Evensgaard Skrevet

Man oppsøker lege fordi man føler seg syk. Når legen verken lytter eller er interessert i symptomer og man nærmest må krangle for å få tatt blodprøver, føler man seg degradert og kategorisert som hypokonder. At man i tillegg får beskjed om at man burde være frisk når man får medisin, og at det derfor er psykiske årsaker til at man føler seg dårlig føles svært nedverdigende og sårende.
§1 i dagens etiske regler for leger sier: Legen skal helbrede, lindre og trøste.
Det forstår jeg som å behandle med respekt, hjelpe og gi håp, eller i det minste å ikke såre eller skade (verken fysisk eller psykisk).