Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Romsås Legesenter
Trygg, lyttende og empatisk lege!
Lege: Kevin James Winkle SkrevetHar ubetinget positive møter med legen og senteret forøvrig. Får raskt time, enkelt å bestille resept pr. sms osv. Dr. Winkle er alltid engasjert og forståelsesfull. Kjempeflink på alle måter. Kunne ikke ønsket meg en bedre fastlege.
Tryggende og kunnskapsrik
Lege: Hans Theo Lisken SkrevetJeg har hatt Lisken som fastlege fra jeg var barn. Han har alltid tatt mine bekymringer svært seriøst, selv om det har vist seg å i grunn være ganske uproblematisk og ufarlig. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt hos dr.Lisken.
Engasjert lytter
Lege: Syed Zulifqar Haider SkrevetEn lege som engasjerer og virkelig bryr seg om pasienten. Han leter og avdekker skjulte diagnoser der andre gir opp. Og følger opp pasienter langt ut over det som ligger i en fastleges ansvar.
Jeg observerte hvordan denne legen håndterte min aldrende mor, og jeg satte meg straks på hans liste. 6 år siden, og har ikke tenkt å bytte!
Beste fastlegen
Lege: Slavoljub Markovic SkrevetDen beste legen jeg har hatt i så mange år. Han er en veldig flink lege som tar meg på alvor og han er der for pasientene sine og ikke for penger.
Rolig og allvitende
Lege: Hans Theo Lisken SkrevetHerlig mann med hyggelig profesjonelle tilbakemeldinger, gode råd og tips.
Viser forståelse og medmenneskelighet i høy grad.