Om vurderingeneSiste vurderinger av Opitz Tannhelsesenter AS
Dyktig og empatisk!
Tannlege: Johannes Opitz SkrevetJeg kan anbefalle tannlege Johanne Opitz. Han har vært min faste tannlege i ca 15år. Han er dyktig, gjør alltid jobben skikkelig. Vennlig og empatisk. Kunne ikke fått en bedre tannlege.
Den beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Daniel Opitz SkrevetAldri etter smerter På grunn av sterke tenner var det alltid vondt etter behandlingen. Det har ikke skjedd etter bytte av tannlege
Behagelig og faglig dyktig.
Tannlege: Johannes Opitz SkrevetJeg har brukt Johannes Opitz som tannlege de siste 15 år og foretar sjekk ca. en gang i året. Opplevelsen med Johannes har uten untak vært positive. Han er faglig dyktig og har en usedvanlig behagelig og empatisk måte å være på. Anbefales på det varmeste.
Misfornøyd med kvaliteten
Tannlege: Johannes Opitz SkrevetJeg var misfornøyd ikke bare med kvaliteten på arbeidet, men også med tilgjengeligheten til tannlegen. Tannkronen falt av etter ca 5 mnd. Tannklinikken var stengt i fellesferien. Jeg måtte gå til en annen klinikk for å få den påsatt igjen.
Ekstrautgiftene mine ble refundert, men det var først etter mye om og men.
Behagelig behandling, men misfornøyd med resultatet
Tannlege: Daniel Opitz SkrevetSmertefri behandling, men alle har endt med infeksjoner og smerter og pencillinbehov. Resultatet er ikke tilfredstillende. Dessuten altfor dyrt i forhold til andre tannleger og resultatet.