Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Abildsø Legekontor
Meget fornøyd
Lege: Andreas Løfors SkrevetOppfatter han som meget nøyaktig
Og samvittighetsfull, jeg har full tillit til hann.
Han setter av den tiden det tar, så man får snakket ut om plagene.
svært dårlig
Lege: Andreas Løfors SkrevetFøler han stresser ekstremt hver gang jeg innom. Hører ikke etter. Sjekker ut ting på meg som ikke har relevans med sykdommen jeg eventuelt kommer for. Hele fyren er rett og slett ubehagelig å komme til.
Meget fornøyd med henne
Lege: Ellen Anita Fagerberg SkrevetJeg får rask og god behandling. Hun er veldig blid og hyggelig, og jeg føler ikke at hun vil ha meg raskt ut av kontoret.Hun virker faglig sterk, og henviser meg videre til spesialist når hun mener dette er fornuftig
Hun er ganske enkelt enestående
Lege: Ellen Anita Fagerberg SkrevetNå har jeg brukt denne fastlegen i 7-8 år og hun skuffer aldri. Kompetent, vennlig, konstruktiv og empatisk, bedre kan det ikke bli. Forstår godt at hun ikke har plass til nye pasienter når jeg erfarer hva hun legger ned av arbeid i hver enkelt pasient.
Beste Faste Legen
Lege: Andreas Løfors SkrevetJeg er er mann på 36 år, Familiefar og har hatt Andreas som min fastlege over flere år. Han er en dyktig profesjonell lege og ikke minst er veldig opptatt av pasientens fysisk og mental helse og velvære.
Gjennom årene har jeg fått god oppfølging, råd og ikke minst diagnose som gjør at jeg idag er frisk, og ikke minst har det bra i livet. Nesten aldri sykmeldt, og trenger jeg heller ikke når man er frisk mental og fysisk.
Anbefaler Andreas som en dyktig fast lege