Abildsø Legekontor

Smedbergveien 5 1187 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Abildsø Legekontor

Super og trygg

Lege: Ingunn Ajer Petterson Skrevet

Veldig fornøyd med "legen min"
Anbefales på det sterkeste.
Stoler 100 % på henne. Omsorgsfull og empatisk

grundig, flink og vennlig

Lege: Andreas Løfors Skrevet

Han sjekket veldig grundig og derfor bruker han lengre tid med en pasient cirka 20-30 minutter. Så forstår jeg hvorfor av og til kommer det forsinkelser. Resultatet er veldig bra og det er verdt å vente litt lengre siden han hører på hva som feiler med pasienten og gjøre undersøkelse så godt så mulig slik at pasienten kan bli bedre etter besøket.

Lang ventetid, veldig lytt lokale med tanke på resepsjonisten som skriker i tlf

Lege: Andreas Løfors Skrevet

Ok lege , veldig lang ventetid ved avtalt time. Har vært forsinket de gangene jeg har vært der selv om det har vært første timen. Selv ved fornyelse av faste resepter blir man bedt om å sette opp time for kontroll (unødvendig). En av resepsjonistene er veldig høylytt og nærmest skriker og virker generelt irritert.

Elendig resepsjon

Lege: Andreas Løfors Skrevet

Jeg har akkurat byttet over til denne legen. Har ved 2 anledninger nå forsøkt å sette opp en time - den første gangen sitter jeg 42 min i kø før jeg får hjelp, den andre ganger bryter telefonen til legesenteret etter 50 min fordi telefontiden deres var ferdig.

Dette går **** ikke an.

Super lege!

Lege: Ingunn Ajer Petterson Skrevet

Får alltid god hjelp med bra råd, og henvisning om det skulle være noe hun ikke kan løse opp i. Føler alltid at jeg blir hørt, og at hun bryr seg.