Om vurderingeneSiste vurderinger av Mjøstannlegene Gjøvik as
Svært fornøyd
Tannlege: Martin Bartlomiej Maszkiewicz SkrevetDette er en veldig hyggelig og grundig tannlege! Fremstår kunnskapsrik og trygg. Liker godt at han tar seg tiden til å forklare og vise hva han gjør.
Dette er en tannlege jeg skal tilbake til :-)
Bare et ord å si om denne duoen Cecilia og tannlegesekretæren, FANTASTISK!
Tannlege: Cecilia Martina Andersson SkrevetBare et ord å si om denne duoen Cecilia og tannlegesekretæren, FANTASTISK!
Man glemmer at man faktisk er hos tannlegen. Hadde jeg bare oppdaget dem tidligere. Kommer aldri til å bytte tannlege!
Hensynsfull.
Tannlege: Veslemøy Linde SkrevetTakk for en forsiktig og tålmodig behandling i dag. Du reddet dagen min, og jeg ser tilbake på dagen uten frykt. Tusen takk.
Den beste og snilleste tannlegen
Tannlege: Cecilia Martina Andersson SkrevetCecilia m personale er den snilleste og dyktigste tannlegen jeg har hatt, og jeg har veldig tannlegeskrekk! Håper jeg kan benytte henne så lenge jeg bor her. Kan varmt anbefales.
Veldig fornøyd!
Tannlege: Martin Bartlomiej Maszkiewicz SkrevetHavnet hos Martin litt tilfeldig pga et akutt-tilfelle. Ble veldig godt tatt i mot. Fortsatte derfor som «vanlig» pasient etterpå. Dyktig og forklarer fint, sier ting akkurat som det er, veldig bra. Har dessverre flyttet, og måtte med stor sorg da også bytte tannlege. Anbefales!!