Om vurderingeneSiste vurderinger av Mjøstannlegene Gjøvik as
Fabelaktige omtenksom
Tannlege: Cecilia Martina Andersson SkrevetHar vært hos henne 2 ganger, hun gjør rotfylling av tanna mi.merker ikke noe . Og jobben blir proft gjort.
Flink, hyggelig og effektiv!
Tannlege: Cecilia Martina Andersson SkrevetFantastisk dame, ingenting gjør vondt og hun sprer om seg med positiv energi! Tannlegeassistenten hennes er også veldig dyktig !
Utrolig flink!
Tannlege: Cecilia Martina Andersson SkrevetEn utrolig flink tannlege. Blid, imøtekommende og hyggelig. Tok seg tid til å forklare hva hun skulle gjøre, spurte om jeg hadde spørsmå. Ble tatt godt i mot, fikk god behandling. Anbefales på det sterkeste!
Effektiv og flink
Tannlege: Beate Tanem Liahjell SkrevetBeate er rett på sak, effektiv og hyggelig. For meg ble det dyrt i starten når jeg byttet til henne - men kun fordi hun gjør et ordentlig arbeid. Hun "rydder opp" etter mine tidligere tannleger som har lagt dårlige fyllinger som resulterte i at jeg nå har hull under flere av de. Får inntrykk av at hun får en god oversikt over din tannhelse og gjør en skikkelig overhaling. Kan bli dyrt - men resultatet blir bra! Og forhåpentlig fører det til færre tannlegebesøk fremover.
Anbefales !
Tannlege: Pål Vidar Westlie SkrevetDen beste jeg noen gang har gått til. Rolig og behagelig. Har slitt med "tannlegeskrekk" tidlige, men aldri nå lenger.