Om vurderingeneSiste vurderinger av Røsjorde tannklinikk
Utrolig dyktig
Tannlege: Morten Unneberg Hansen SkrevetMorten er virkelig en flink og proffesjonell tannlege.
Du blir tatt utrolig godt hånd om, og han bryr seg genuint om deg som pasient. Han passer alltid på at du har det bra.
Jeg har ikke vært hos tannlegen på 12 år grunnet tannlegeskrekk, nå har jeg vært hos Morten 4 ganger på rappen. Jeg er så absolutt kurert,
Og de herlige tannpleierene er også er super bonus!
Anbefaler han på det aller sterkeste!!
Veldig flink
Tannlege: Morten Unneberg Hansen SkrevetFlink og behagelig tannlege. Slapper av i stolen. Har ikke lengre tannlegeskrekk. Er alltid blid og hyggelig og føler meg ivaretatt som pasient.
Behagelig, proff og hyggelig!
Tannlege: Morten Unneberg Hansen SkrevetI tillegg til at de kan det de gjør har Morten og hans team strukket seg enda lenger og gitt ekstraservice :)
En super tannlege
Tannlege: Christian Røsjorde SkrevetFor meg, som har grudd meg voldsomt til å gå til tannlegen, er det nå helt greit å komme til Christian. Han er rolig, varsom, dyktig, og jeg vet at jeg kan stole på han. Han forklarer hva han skal gjøre, og tar hvert minste hint om at han skal stoppe og bore. I tillegg er han hyggelig og pusher ikke unødvendig dyre behandlinger.
Kontoret har lettvint beliggenhet og hyggelige ansatte.
Proff og hyggelig.
Tannlege: Morten Unneberg Hansen SkrevetJeg har hatt tannlegeskrekk i 20 år og er endelig kurert!