Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hoffsveien Legesenter
Veldig fornøyd med han
Lege: Nirmathan Tharmalingam SkrevetVeldig hyggelig. Hjalp meg gjennom en vanskelig tid på en helt fantastisk måte. Han lyttet, skaffet hjelp, tilba meg samtaler og var tilgjengelig. Kan virkelig anbefale han på det sterkeste. Veldig kunnskapsrik og flink lege.
Super fastlege!
Lege: Nirmathan Tharmalingam SkrevetSuper fastlege, alltid god tid, empatisk, lytter til deg, er virkelig interessert i å finne ut av hva som feiler deg, og ser helheten mellom psykiske og fysiske forhold som kan påvirke diagnose og behandling. Alltid gode forslag til hva man kan gjøre i tillegg til evt behandling/medisiner. Meget god kunnskap om psykisk helse, som har vært avgjørende for min sønn. Jeg føler meg ekstremt godt tatt vare på av Dr Nirmathan, og håper han aldri slutter som fastlege!
Eneste som kunne vært bedre, er tilgjengeligheten. Litt vanskelig å få telefonkontakt med klinikken.
En flott fastlege
Lege: Nirmathan Tharmalingam SkrevetNirmathan er en fastlege som bryr seg. Som mange flere nevner, er han empatisk og følger opp. Man føler seg ivaretatt. Han er også kunnskapsrik og lytter virkelig til det jeg har å si.
Beklager men jeg anbefaler ikke.
Lege: Nirmathan Tharmalingam SkrevetJeg har bestemt meg å bytte fastlege og anbefaler ikke ham spesielt for de som har psykiske problemer. Jeg kunne ikke tenke meg om å snakke mine tanker videre. Følte meg at jeg ikke får nok oppmerksomhet og respekt. Han ba meg om å skynde meg fordi han har dårlig tid på slutten.
Kommer ikke tilbake
Lege: Bjørn Harbo SkrevetJeg har kun vært på en konsultasjon hos Bjørn, men den var så dårlig at jeg ikke vil komme tilbake. Han virket ikke interessert i meg som pasient, og veldig ivrig på å få meg ut av rommet før tiden selv om jeg helt tydelig hadde oppfølgingsspørsmål.
Jeg ba om en en henvisning som han gav meg på stedet uten spørsmål. Den kunne dog ikke brukes da den ikke ble logget i systemet, kun et ubrukelig papir. Det virket som han ga den til meg fordi jeg spurte, og at jeg da kom til å slutte å mase for idag og forlate kontoret hans.