Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hoffsveien Legesenter
Kunnskapsrik og positiv.
Lege: Bjørn Harbo SkrevetHyggelig og bra kar.
Lytter og gir gode råd.
Viser interesse og tar seg tid til å høre på pasienten.
Arrogant og nedlatende
Lege: Bjørn Harbo SkrevetJeg har aldri noen gang hatt en så dårlig opplevelse på et legekontor. Dr. Hambro var arrogant, nedlatende og direkte ubehagelig, og dessuten usedvanlig lite løsningsorientert. Jeg gikk til en annen lege uken etter, og han var både hyggelig og fikk løst problemet.
Fastlegen man helst vil ha
Lege: Nirmathan Tharmalingam SkrevetJeg anbefaler Normathan Tharmalingam til alle som ønsker seg en skikkelig god fastlege. Han er både empatisk og omsorgsfull og han følger deg ordentlig opp og gjør det han lover (undersøke noe/henvise videre/ringe tilbake). Han har mye kunnskap til å være relativt ung (jeg er over 60) og er samtidig ydmyk nok til å si i fra når han ikke har svaret og vil høre med eller henvise til spesialist. Jeg har flere "vanskelige/kroniske" sykdommer og følger meg godt ivaretatt både falig og menneskelig. Kontoret er stengt fredager, men er åpen litt senere på tirsdager. Jeg har alltid fått en time innen rimelig tid og den nye legesektretæren er hyggelig og grei. Venterommet er litt trangt, men vanligvis trenger man ikke oppholder seg der lenge. De har en fin internetløsning slik at man kan bestille time, reseptfornyelse eller kommunisere med legen uten å vente i telefonkø, har derfor vurdert det i spørsmålet om telefonkø.
Kunnskapsrik og empatisk
Lege: Bjørn Harbo SkrevetHar hatt Harboe som fastlege i mange år og er svært fornøyd med ham.
Flink til å følge opp, god til å lytte.
Trygg, kunnskapsrik, god oppfølging, og helhetlig behandling.
Lege: Nirmathan Tharmalingam SkrevetNirmathan får meg til å føle meg trygg, og han tar mine problemer på alvor. Han er profesjonell og omsorgsfull.
Han tar seg god tid til å sette seg inn i helsen min, og bryr seg om hvordan jeg har det i livet ellers.
Han gir gode henvisninger til spesialister, og svarer raskt på henvendelser via nettsidene til legekontoret, nesten alltid samme dag. Dessverre er tilgjengeligheten på telefon dårlig.
Legen er kunnskapsrik og behjelpelig i fysiske plager som brudd og smerter, og også når det gjelder angst og traumer, samt ADHD og PTSD.
Han tar seg tid til å sette seg inn i helheten, som gjør at jeg får bedre og riktigere helsehjelp. Har heldigvis ikke opplevd noen hastverk eller snarveier her.
Resepsjonisten, legestudenten og hans kollega Bjørn Harbo komplimenterer tryggheten og omtanken jeg opplever at Nirmathan gir meg som pasient.
Jeg var først skeptisk til hans unge alder, men han er mer erfaren og kunnskapsrik enn andre leger jeg har hatt.
Anbefaler Nirmathan på det sterkeste!