Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Tannklinikken 5-3 AS
Meget dyktig og behagelig tannlege
Tannlege: Monika Nydal Adolfsen SkrevetAlltid utfordrende med det ukjente, men opplevelsen av å bli behandlet av Monika, helt fra venterommet og til ferdig behandling var fylt av vennlighet og profesjonalitet. Særdeles "behagelig" og godt håndverk. Kan anbefales på det sterkeste!
Tusen takk :)
Kjempeflink og trygg tannlege
Tannlege: Saeedeh Bagheri Helland SkrevetEg valte dette tannlegekontoret for å få fjerna to visdomstenner, etter å ha høyrt mykje bra om klinikken - og dei skuffa ikkje! Saeedeh gjorde prosessen med fjerning av to visdomstenner så mykje betre enn eg frykta, ho førebudde meg på kvart steg i prosessen og fekk meg til å føla meg trygg. Ho er superdyktig og gjorde ein utmerka jobb med å fjerna visdomstennene - den eine låg også vanskeleg til. Eg er så glad for at eg valte denne klinikken og vil definitivt ha Saeedeh til å fjerna mine siste visdomstenner også.
Veldig dyktig og hyggeleg tannlege
Tannlege: Merete Strømme Simonsen SkrevetEg er kjempefornøgd med behandlingane eg har fått hjå Merete. Sist fiksa ho emaljeskadar på framtennene mine med fyllingar, noko eg trudde kunne bli utfordrande å få til på ein god måte - men ho gjorde ein heilt perfekt jobb, over all forventning. Eg føler meg alltid i gode hender hjå Merete. Kan varmt anbefala ho.
Heilt aldeles konge!
Tannlege: Hilde Veronica Grøtte Runningen SkrevetHar brukt Hilde i fleire år, og synes alt er supert. Det kan eg ikkje sei om mange andre ting i livet, men Hilde er ein positiv konstant, som ein solstråle eg møter ca ein gong i året på kontroll.
Trakk tilogmed nokre visdomstenner, og synes fortsatt ho er heilt konge. Det står det respekt av.
Beste tannlegen!
Tannlege: Hilde Veronica Grøtte Runningen SkrevetSuperfornøyd med Hilde. Profesjonell og tar seg tid til å forklare ting underveis. 10/10! Jeg har bare positive ting å si.