Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Tannklinikken 5-3 AS
Anbefales!
Tannlege: Hilde Veronica Grøtte Runningen SkrevetJeg har unngått tannlegen i flere år, og er utrolig glad for at jeg endelig har funnet en tannlege som har god kunnskap, er intersert i å lære pasienten om tannhelse og gir god oppfølging!
Smilende og veldig behagelig tannlege som jeg anbefaler til alle jeg kjenner! Endeig funnet en tannlege som er dyktig og gjør tannlegebesøket til noe hyggelig:)
Har flere ganger fått time på lørdager som passer meg utmerket pga jobb i hverdagene, veldig fleksibel tannlege:)
Verdens koseligste og snilleste tannlege
Tannlege: Hilde Veronica Grøtte Runningen SkrevetNår Hilde er tannlegen din, gleder man seg til å gå til tannlegen. Alltid smilende og blid. Og rosa hansker. Hurra.
kjempe flink tannlege!
Tannlege: Hilde Veronica Grøtte Runningen Skrevethei! eg hadde veldig tannlege skrekk! men etter eg begynnte hos hilde så er skrekken helt vekke! En rolig og flink tannlege, som tar godt vare på pasienten! er kjempe fornøyd!
anbefaler ho på det sterkeste!
Fantastisk flink og hyggelig tannlege
Tannlege: Hilde Veronica Grøtte Runningen SkrevetKom til hilde med sterk angst for tannlege. Hilde kurerte skrekken og ga meg en smertefri behandling i hyggelige omgivelser.
Jeg kan anbefale tannklinikken 5-3 og spesielt Hilde.
Takk for all hjelp og god jul
Fantastisk tannlege!
Tannlege: Hilde Veronica Grøtte Runningen SkrevetHilde Veronica er en smilende tannlege som får pasienten til å slappe av og føle seg vel.
Hun gjør jobben smertefritt og raskt.
Prisen er ingenting å si på og hun er god på oppfølging.
Liker du ikke å gå til tannlegen (slik som meg) så kan du begynne her.
Anbefales!