Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Tannklinikken 5-3 AS
Beste tannlege jeg har vært til!!
Tannlege: Hilde Veronica Grøtte Runningen SkrevetDessverre har jeg tannlegeskrekk .
Heldige meg som kom til Hilde! Jeg får ikke lyst å snu i døren hos tannlegen lenger.
Hun er flink, behandler behagelig, og er forståelsesfull !!
Det er jo ingen ulempe at hun også er smilende, blid og har godt humør
Smilende og flink tannlege
Tannlege: Hilde Veronica Grøtte Runningen SkrevetHilde Grøtte er en smilende og flink tannlege. Hun møter meg med et smil og er tålmodig med meg. Jeg blir orientert om hva hun skal gjøre, og hun forklarer godt og viser meg på skjermen hvordan hun skal gjøre det. Jeg kommer ikke til å skifte tannlege, og jeg kan anbefale henne til de som er redd for å gå til tannlegen.
Kjempesnill
Tannlege: Hilde Veronica Grøtte Runningen SkrevetVeldig snill og forståelsesfull tannlege. Ho kom med gode råd.
Dyktig og grundig tannlege
Tannlege: Merete Strømme Simonsen SkrevetProff tannlege som du føler deg trygg hos. Hver eneste tann blir undersøkt og flikket på nøye. Hun gir god informasjon underveis. Litt øm i tannkjøttet etter en standardbehandling, men du får veldig rene tenner da :)
Veldig flink!
Tannlege: Saeedeh Bagheri Helland SkrevetVar hos Saeedeh og trakk en visdomstann i høst, og alle myter om visdomstannstrekking ble gjort til skamme. Det hele var over på 15 minutter. Saeedeh er flink pedagogisk, og ledet meg gjennom hele prosessen. Hun var tydelig, men samtidig med et godt humør.