Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Lykkegården
Den beste tannlegen jeg har hatt!
Tannlege: Kenneth Brænd SkrevetJeg har hatt tannlegeskrekk hele livet,men med kenneth som tannlege blir dette aldri ett problem igjen!
Anbefales.
Veldig behagelig tannlege
Tannlege: Anette Mari Svensson SkrevetFor noen som ikke er glad i tannleger er dette den perfekte tannlege. Hun er veldig profesjonell, behagelig og ikke minst faglig dyktig. Ingenting å utsette på Anette.
Den beste tannlegen!
Tannlege: Anne Kristine Solheim SkrevetTine har vært min tannlege i mange år og jeg kan ikke få rost henne nok for hennes faglige kompetanse og egnethet! Hun er forberedt og oppdatert, forklarer underveis og er alltid verdens blideste. Glemmer nesten at jeg er hos tannlegen.
Livets tannlege
Tannlege: Anne Kristine Solheim SkrevetAnne Kristine Solheim er profesjonell, varm, utrolig hyggelig, rolig og behagelig. Hun leser seg godt opp på forhånd og husker detaljer som gjør at man føler seg ekstra godt ivaretatt. Skulle ønske jeg kunne funnet en tannlege som henne på det nye stedet jeg har flyttet til.
Fantastisk og trygg tannlege!
Tannlege: Anne Sætherø SkrevetUtrolig trygg, god, blid og snill tannlege. Flink til å lytte og se pasienten. Sjekker alltid om det går bra med deg.