Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lilletorget Legekontor
Den Beste Legen som finnes!!
Lege: Eivind Heggedal SkrevetFantastisk hyggelig Lege,som tar sin profesjon meget seriøst,samtidig som man alltid er på bedre humør når man går enn når man kom. Han begynner antagelig å bli veldig populær fordi det var enklere å få en akutt-time der tidligere....uansett så tar han seg god tid når man er der til tross for at han er meget presis. Har aldri ventet mer enn max 5 min. På toppen av alt er det veldig hyggelige kontor-søstre der og fine lokaler. Dr. Heggedal og Lilletorget Legekontor kan trygt anbefales!
Mine beste anbefalinger
Lege: Eivind Heggedal SkrevetJeg føler meg kjempe heldig som har funnet en så god lege!
Eivind Heggedal er både dyktig (god på å stille riktig diagnose, gi riktig behandling, evt henvise videre til riktig spesialist), "ser deg" som pasient og tar deg på alvor.
Jeg føler meg trygg på at jeg får den beste behandlig her.
Han gjør det han skal ikke noe MER
Lege: Ragnar Holthe SkrevetHan sitter og skriver og skriver med ryggen mot deg. Når han er ferdig smiler han ha det!
Seriøs og har god tid
Lege: Ragnar Holthe SkrevetRagnar Holthe virker oppriktig interessert i hvordan du har det. Han har ikke vært min fastlege i mer enn 6 måneder, men har rukket å skape tillit. Han er rask til å skrive ut henvisninger, men ikke før han har samlet inn den informasjonen han kan.
Han prøver så godt han kan å svare på spørsmål, og er en hyggelig sympatisk fyr.
Det er VIKTIG for meg at legen min prøver å hjelpe meg, ikke bare skrive ut sykemelding på sykemelding og tro at det er det jeg er ute etter.
Hyggelig sted
Lege: Eivind Heggedal SkrevetLegen er hyggelig og lett å prate med om hva som helst.