Lilletorget Legekontor

Brugata 14 0186 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Lilletorget Legekontor

Dyktig men i liten grad engasjert

Lege: Eivind Heggedal Skrevet

Jeg har hatt ham som fastlege i 7-8 år. Han er tilgjengelig, og jeg har stort sett fått hjelpen jeg trenger, men jeg opplever ikke at han tar viser særlig interesse. Besøkene er svært korte, og det gjøres i liten grad undersøkelser.

Imøtekommende og trygg lege

Lege: Tahira Gilani Mehrnawaz Skrevet

Tahira kan jeg virkelig ikke anbefale nok. Hun har alltid tatt meg på alvor og svart på alle spørsmålene mine, i tillegg til å henvise meg når jeg trengte det. Hun tar både fysiske og psykiske plager seriøst og jeg har alltid følt meg hørt. Ikke minst er hun utrolig hyggelig og imøtekommende, smilende og glad når man kommer inn på kontoret. En bedre fastlege finner du ikke!

Hyggelig og seriøs

Lege: Ragnar Holthe Skrevet

Som alle andre fastleger har han masse pasienter og derfor ikke supergod tid. Han er hyggelig, seriøs, lyttende og opptatt av helsen din. Ikke super kunnskapsrik men allmennleger skal jo ikke være spesialister på alt. Han kan gi små hint om du kaster bort skattebetalerpenger om du er hypokonder og kommer ukentlig med småproblemer, og det syns jeg er bra.
Vanligvis ikke for lang kø (<30min) på venterommet.
Må typisk vente 4 dager for å få time (hvis man ikke kan komme når som helst på dagen)

Fantastisk lege

Lege: Ragnar Holthe Skrevet

Dr. Holthe er en faglig dyktig lege. Føler meg trygg hos denne legen.Jeg har litt sammensatte problemer. Men Holthe tar alt på strak arm. Min beste lege noen sinne. Kan absolutt anbefales.

Føler meg til bry

Lege: Eivind Heggedal Skrevet

Jeg har opplevd Heggedal som helt ok - kanskje noe under middels fastlege. De gangene jeg har vært der har det vært inn og ut på et par minutter bare - maks fem. Jeg forklarer ofte problemet mitt og sier hva jeg tenker det kan være - og han virker svært lite interessert og bare skriver ut resept på det JEG tror det er uten å gjøre noen form for undersøkelser. Føler meg ofte til bry når jeg er der også, som om jeg bare bruker opp tiden hans unødvendig. Jeg synes dette er leit, da jeg tidligere hadde en fastlege som var interessert og hyggelig. Han er hyggelig nok, men blir litt småprat over kaffekoppen bare og rett ut igjen. Har derfor byttet fastlege nå, og håper på å føle meg bedre ivaretatt.