Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lilletorget Legekontor
Topp lege!
Lege: Eivind Heggedal SkrevetTopp oppfølging og service. Gir inntrykk av å ha ekstra tid til nettopp meg. Har tid til å svare på spørsmål. Følger opp prøver effektivt. Hyggelig!
Hatt som lege i snart 3 år, møtt henne 4 ganger
Lege: Tahira Gilani Mehrnawaz SkrevetHar i flere år prøvd å få timer med Tahiti uten hell. Jeg blir bare satt opp på timer med de andre legene. Har møtt henne 4-5 ganger siden jeg fikk henne som lege. Veldig dårlig ettersom jeg da ikke får tatt opp viktige og seriøse saker siden det er ting jeg vil ta med min egen fastlege. Resepsjonisten er også utrolig uhøffelig og utaler seg om ting hun absolutt ikke har noe med.
Kunnskapsfull
Lege: Eivind Heggedal SkrevetDette er ei lege du kan føle deg trygg med. Han er hyggelig og har evne til å lytte. + til super hyggelige og effektive personalet.
Lege: Tahira Gilani Mehrnawaz SkrevetTahira er en imøtekommende og vennlig lege, samtidig som hun er faglig dyktig. Veldig fornøyd med henne som fastlege.
Kyndig, åpen og trygg lege
Lege: Ragnar Holthe SkrevetRagnar er en dyktig lege. Han er flink til å se pasienten, har humor og får deg til å føle at du kan snakke med ham om det meste- veldig trygg og effektiv lege på et veldig koselig legekontor.