Kantarellen Legesenter

Mortensrudveien 185 1283 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Kantarellen Legesenter

Lege: Brit Eli Raanaa Skrevet

Hun er veldig blid og imøtekommende, tar sin tid og du føler ikke stress når du har time hos henne. Hun er helt topp.

Effektiv, på tiden og hyggelig

Lege: Gohar Majid Chaudhry Skrevet

Det viktigste for meg er å ikke bruke evigheter på legekontoret. Hadde med datteren min, som ble tatt godt hånd om. Kom inn på tiden selv på slutten av dagen, og fikk den behandlingen vi trengte. Akkurat sånn det skal være.

Dyktig, empatisk og lett å snakke med

Lege: Farshid Jahangosha Skrevet

Dr. Farshid er fastlegen til hele familien. Dvs. meg, samboer og 3 barn. Det betyr at jeg har hyppige besøk der hele vinterhalvåret med ørebetennelser, streptokokker osv. Når jeg trenger time får jeg dette på dagen dersom jeg ringer på morgenen. Han er dyktig, nøye og henviser videre dersom det er behov for det. Skal jeg komme med noe negativt må det være at venterommet på Kantarellen legesenter er for lite og har for få sitteplasser. Det kan hende man må stå og vente da alle stolene er opptatt. Dette er for øvrig ikke noe stor greie da det er kort ventetid og lite forsinkelser. Alt i alt veldig fornøyd med min fastlege de siste 10 årene. Han har dessverre vært sykmeldt en liten periode og er dypt savnet av pasientene sine. Ønsker han god bedring og håper han er raskt tilbake.

Erik Bjørnestad (Vikar)

Lege: Brit Eli Raanaa Skrevet

Jeg har aldri hatt time hos Brit Eli Raanaa, men hennes vikar, Bjørnestad. Han har vært den beste fastlegen jeg har vært hos. Bjørnestad tok meg seriøst med en gang, og henviste meg raskt videre til psykolog. Selv om jeg ble henvist videre, hadde jeg fortsatt samtaler med han og han brydde seg genuint om min helse. Jeg synes det er trist at han slutter etter nyttår.

Det eneste negative jeg kommer på er at når Bjørnestad slutter, så kommer det enda en ny vikar.

Innsiktsfull og lyttende lege

Lege: Gunnar Frode Olsen Skrevet

Gunnar er en lege som med sin hyggelige og varme tone får pasienten til å slappe av, samtidig som han er flink til å analysere både fysiske og psykiske problemer.