Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kantarellen Legesenter
Billig studentlege med forferdelig kundeservice
Lege: Brit Eli Raanaa SkrevetFikk ikke time før en hel måned etter jeg tok kontakt. 5 dager før timen mottatt jeg en purring på at jeg ikke var møtt til den avtalte timen. Jeg har forsøkt å kommunisere med dem om purringen, men Studenthelsetjenesten og Brit Eli Raana ignorerer alt og regningen er oversendt Merling inkassobyrå.
I timen jeg forsøkte å få, hadde jeg 5 spørsmål jeg gjerne ville stille, men fikk da beskjed om at det "Kun er ETT spørsmål per time", uten løsningsforslag som, "Så jeg setter opp 5 timer til deg" eller "Vi kan snakke om hvordan vi gjør dette når du kommer".
Rullebånd-lege jeg ikke vil anbefale til noen.
Engasjert, vennlig og effektiv
Lege: Farshid Jahangosha SkrevetHar benyttet denne legen siden 2006 og er veldig fornøyd. Har ikke villet gi slipp på denne fastlegen selv om jeg har flyttet ut av kommunen og faktisk fylket.
Skjønner godt han an får oppimot topp score.
Den beste legen!
Lege: Farshid Jahangosha SkrevetHar hatt han som fastlege i 15 år og kjempefornøyd!
Lytter veldig godt og god kunnskap.
Både mann og barn bruker han også og er fornøyd!
Empatisk med humor
Lege: Farshid Jahangosha SkrevetDette er ingen "pengelege". Min datter går til Farshid etter dårlig erfaring med en annen lege. Da hun byttet til han, falt alt på plass. Fordi han hadde evnen til å snakke til henne som en ungdom, med varme og humor, ble hun trygg og åpen. Han tar seg tid og lytter interessert. På vegne av min datter kan jeg anbefale han på det varmeste.
En veldig god fastlege
Lege: Brit Eli Raanaa SkrevetDette er en imøtekommende, hyggelig og profesjonell lege. Hun tar seg tid, lytter og du føler deg alltid i trygge hender. Rask til å henvis videre ved behov. Hun var min fastlege da jeg var gravid og jeg fikk svært god oppfølging.