Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kantarellen Legesenter
Grundig og tilgjengelig
Lege: Gunnar Frode Olsen SkrevetVennlig og lyttende. Nøye med å kartlegge hva problemene kan være. Løsningsorientert og oppmerksom.
Den beste fastlegen jeg har møtt
Lege: Farshid Jahangosha SkrevetLege som SER deg fordomsfritt. Aktivt lyttende. Alltid blid og hyggelig og tar seg nødvendig tid. Smitter omgivelsene med godt humør! Virker faglig dyktig og trygg.Ikke redd for å innrømme at han ikke eier svar på alle spørsmål. Ikke redd for teamarbeide,- tar oppgaver der det er nødvendig for å få ting gjort.
Veldig imøtekommende og tillitskapende lege
Lege: Brit Eli Raanaa SkrevetMitt intrykk av Dr. Raanaa etter å hatt henne som fastlege er veldig positivt. Hun tar seg tid til å lytte til hva problemene er og bruker en systematisk metode for å finne ut av årsakene.
Jeg fikk stor tillit til legen og følte jeg kunne åpne meg uten å bli avvist.
Det var enkelt å få time og var veldig greit med at hun er tilgjengelig på to legekontor.
Hyggelig og blid
Lege: Farshid Jahangosha SkrevetBlid og hyggelig, tar seg tid til pasienten. Virker som han er god faglig og gir gode råd. Er alltid greit å få time.
dyktig lege
Lege: Farshid Jahangosha SkrevetVeldig dyktig lege. Har valgt å beholde ham selv om jeg har flyttet vekk fra bydelen.