Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kantarellen Legesenter
Blid lege
Lege: Farshid Jahangosha SkrevetHan er en lege som smiler og prater samtidig som ser på klokken sin for å holde timen hele tiden. Det ser ut at han har veldig dårlig tid og ikke har mere tid til pasienten. Han ser ikke pasienten og hvor mye lider pasienten. Alt er normalt i hans øyner. Noen gang er han helt usikker på han vil gjøre for pasienten. Shal ha MR bilde eller ikke, tar blodprøver eller ikke. Jeg anbefaler han til de som ikke er syk og trenger ikke lege.
Trygg, hyggelig og dyktig
Lege: Gohar Majid Chaudhry SkrevetDette er en av de beste legene jeg har hatt.
Han kjennes veldig trygg og skaper en god atmosfære. Man får følelsen av at han virkelig lytter og liker jobben sin. Nøye med å undersøke, og avfeier ikke før han finner løsningen. Alltid et smil og menneskelig mottagelse. Fantastisk flink lege!
Bruker lite tid
Lege: Gunnar Frode Olsen SkrevetEr du akutt syk, får du alltid time på dagen.
Men han bruker lite tid, og kan oppleves som skeptisk og kald ovenfor pasienten.Det virker som han ikke hører helt etter, eller at han reagerer som om du skulle ha funnet opp symptomene du nevner for han.
Mange ganger jeg har vært syk har jeg derfor latt være å dra til legen.
Jeg har også opplevd at han var skeptisk til å henvise meg til psykolog. Men trenger du legetime, legeerklæring eller en resept, så får du dette.
Aldri på jobb,
Lege: Gunnar Frode Olsen SkrevetHan er aldri på jobb, Noterer ikke etter timer, ikke noe info til vikarierende lege.
Virker rotete og uorganisert.
Vikarierende lege er veldig flink.
Avstand gjør vondt
Lege: Brit Eli Raanaa SkrevetDet tok ikke lang tid fra jeg, ved et "uhell" havnet hos Brit Eli da hun var fastlege på SiO. Ved første møte merket jeg at hun var en snill, lyttende og klok lege.
Det var derfor med tungt hjerte jeg måtte bytte til ny fastlege pga avstand. Brit Eli har, til tross for stor pågang, aldri gitt meg inntrykk av at hun ikke vil gi meg den tingen jeg trenger inne på legekontoret hennes. Jeg oppfatter henne som empatisk og dyktig i sitt felt, spesielt fordi hun forklarer ting på en forståelig måte, til meg som pasient.