Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ris Legesenter
Verdens beste lege
Lege: Britt Uhrenholdt Jacobsen SkrevetHar behandlet meg, foreldre, søsken og nå mann og egne barn helt fra jeg var liten og kunne ikke drømt om en bedre lege.
Har vært redningen når selv eksperter har gitt opp og vi kan takke henne for så mye. Hun er tøff, men varm og ekstremt dyktig. Ventetiden er verdt det. Du får igjen er råd du virkelig kan stole på. Når det har vært krise finner hun alltid time raskt og følger opp.
Jeg kommer aldri til å bytte lege og håper Britt praktiserer til hun er 80.
Verdens klokeste fastlege
Lege: Britt Uhrenholdt Jacobsen SkrevetNøyaktig, forståelsesfull, påpasselig, alltid tilstede for de som trenger henne. Som lege for en familie meg mange utfordringer har hun alltid oversikt over helsen til oss alle
Dyktig, tålmodig, grundig
Lege: Margit Sæle SkrevetJeg har møtte mange leger i mange land, og dr. Margit er en av de beste. Hun er mer dyktig i enn jeg forventet av fastlege. For eksempel, jeg så hvordan hun eksaminerer ryggsøyle: bedre enn mange spesialist leger.
Vanskelig å få tid, men verdt å vente!
Rett og slett den beste fastlegen
Lege: Britt Uhrenholdt Jacobsen SkrevetAlltid imøtekommende.
Vet hva som skal gjøres/ undersøkes for å stille riktig diagnose.
Rett og slett den beste fastlegen som finnes.
Fantastisk!
Lege: Britt Uhrenholdt Jacobsen SkrevetVerdens beste beste lege!!!! Tar alltid godt imot med verdens beste empati:) Kunnskapsrik, varm og til å stole på! Tøff og oppmuntrende. Hilsen