Ris Legesenter

Holmenveien 5H 0374 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Ris Legesenter

Svært god lege

Lege: Frede Wælgaard Jacobsen Skrevet

Jeg bruker Frede når min fastlege og hans kone, Britt, ikke er tilgjengelig. Han er nestne like god som henne, tar seg tid, hører etter og sender til spesialist hvis nødvendig

Dyktig, tillitsvekkende og grundig

Lege: Margit Sæle Skrevet

Kommuniserer godt, har tid til pasienten, tar besøket på alvor, er seviceminded og hyggelig. Det er forholdsvis lett å få time. Slipper å vente lenge på kosultasjon når en først har en avtale. kontoret har gode parkeringsforhold

Ung, dyktig og empatisk

Lege: Margit Sæle Skrevet

Hadde Margit som fastlege i drøyt to år og byttet pga flytting. Veldig fornøyd med henne. Hun er empatisk og dyktig, og tok seg alltid god tid til meg, og gjorde det riktige for meg i forhold til de plagene jeg kom med. Anbefales.

veldig dyktig lege

Lege: Margit Sæle Skrevet

Hos Margit har jeg alltid opplevd å bli tatt på alvor. Hun sjekker ut ting og henviser når det er noe hun ikke kan,og får ting gjort.Alltid blid og imøtekommende. Ydmyk og snakker med deg og ikke bare til deg.

Dyktig lege som kan anbefales :)

Bruker mye tid på å snakke om annet

Lege: Britt Uhrenholdt Jacobsen Skrevet

Britt er en lege jeg har litt blandet erfaring med: jeg opplever henne som dyktig på enkelte ting, men samtidig bruker hun veldig mye av timen på å snakke om hva som ikke fungerer i helsesystemet eller hvor vanskelig det er å skaffe hjelp istedenfor å fokusere på hjelpen jeg trenger (!) Og da er timen fort brukt opp uten konstruktivt innhold. Det er et lite hyggelig legekontor å ringe til med en ekstremt frekk resepsjonsdame, og køene er alltid lange før timen, og ventetiden er lang. Jeg ville nok valgt et annet sted hvor jeg følte meg mer tatt på alvor.