Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holmlia Legesenter
Behagelig og grundig
Lege: Waqqas Mohammad Sultan SkrevetHadde nevnt til 2-3 leger de siste årene at jeg hadde ryggsmerter i varierende grad, men de ga meg bare noen øvelser jeg skulle prøve. Waqqas henviste meg til MR, der jeg videre ble henvist til operasjon.
Ikke like fornøyd med alle sykepleierne.
Svært kunnskapsrik, interessert og imøtekommende
Lege: Waqqas Mohammad Sultan SkrevetJeg foretrekker en lege jeg kan ha en god dialog med, og gjør grundig forarbeid før legebesøk, og har som regel med en skriftlig redegjørelse for min tilstand. Sultan var imponert da jeg googlet frem til en svært sjelden diagnose på en (heldigvis helt uproblematisk) tilstand jeg har, men som kunne vært svært alvorlig, og hvor Sultan hadde måttet melde pass på hva som feilte meg. Sultan er den perfekte lege, og jeg reiser derfor gjerne litt lengre enn nødvendig (etter flytting) for å kunne beholde ham. Umulig å finne noe som trekker ned. Nå er jeg nok riktignok den ideelle pasient når det gjelder å ta kloke helsemessige valg i livet, så jeg kan forstå om han kommer med et og annet hint til enkelte som kanskje motarbeider sin egen helse.
Behagelig, lyttende, hjelpsom, trygg.
Lege: Marianne Asak-Rødal SkrevetHar blitt møtt meget respektfullt, hun er lyttende, empatisk og hjelpsom. Er i tillegg hyggelig og har oppmerksomheten rettet mot meg som pasient under konsultasjonen, og ikke mot pc’en.
Fremstår dyktig og faglig trygg. Henviser videre hvis hun er usikker.
Ikke empatisk og uprofesjonell lege
Lege: Waqqas Mohammad Sultan SkrevetDårlig erfaring med sultan som fastlege. Han bryr seg lite om pasienten og tar ikke pasientens problem alvorlig! Jeg har kronisk ustabil blodtrykk og hadde mistet mye vekt på kort tid. Legen gadd ikke å måle blodtrykket eller vekten min i konsultasjonen, selvom jeg har bedt om det. Dette har skjedd på flere konsultasjoner! Jeg har måttet byttet lege pga dette. Kom til ny lege som ser av journalen at mine siste blodprøver var blitt tatt for 18 mnd tilbake. Dette stemmer ikke, jeg har gitt blodprøver for 6 mnd tilbake og dette husker jeg godt! Dette har altså ikke blitt registrert i journalen! Jeg var meget misfornøyed!
Er aldri tilgjengelig
Lege: Erik Jonassen SkrevetDette er det mest forferdelige legesenteret jeg har vært borti. Vedkommende som tar telefonen er frekk, evner ikke til å samarbeide og stiller sine egne diagnoser over telefon. Virker som det er en plage å måtte ta telefonen.
Jeg har hatt Erik Jonassen som lege i litt over et halvt år, men aldri fått truffet ham - for han har aldri vært tilstede de *MANGE* gangene jeg har ringt og bedt om time. Fått høre at det ALLTID er 6-8ukers ventetid, og det "må man bare finne seg i". Så da jeg har hatt plager som virkelig trengtes en fastlege til ble jeg bare henvist til legevakten, der de ikke kunne hjelpe meg med dette, fordi det var fastlegen som ordner slikt. Sukk. Angrer veldig på at jeg byttet hit.