Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved CC Vest legesenter
En av de beste legene i landet
Lege: Ola Kaarby SkrevetGod til å lytte, gir gode råd. Setter seg inn i pasientens situasjon! og bruker den tiden som er nødvendig for å finne en løsning
God og grundig
Lege: Christian Fredrik Heberg Johnsen SkrevetGrundig lege som henviser dersom det er behov, og følger opp med hyppige konsultasjoner. Er rolig og profesjonell. er svært grundig i sine undersøkelser.
Dårlig opplevelse
Lege: Christian Fredrik Heberg Johnsen SkrevetVentetid på over 1 time for et lite barn på 1 år er ikke akseptabelt. Dette er det dårligste legesenteret i hele Vestfold kommune og man bør styre unna.
Generelt sett kan man også si at man som pasient ikke blir tatt seriøst og ting legges i en skuff fremfor å undersøkes. Er du glad i deg selv og helsen din bør du gå til noen andre.
supereffektivt, høy kvalitet
Lege: Therese Kilvær-Halvorsen Skrevet* veldig bra på kommunikasjon
* effektiv
* veldig dyktig
erfaring fra 3 besøk, fra vanlig konsultasjon og opp til kirurgi, - fjerning av føflekker.
Vanlig lege
Lege: Christian Fredrik Heberg Johnsen SkrevetAlle barna mine går hit, de får skjeden time samme dag. Jeg må da holde de unødvendig lenge ute av skolen før de får behandling og svar på smittefare oglignende.
Lang ventetid hver gang vi er der.