Om vurderingeneSiste vurderinger av Bjørn Dymbe
Suveren tannlege
Tannlege: Bjørn Wilhelm Dymbe SkrevetDymbe er dyktig, yter svært god service, svarer og gir time raskt ved akutte behov. Alltid hyggelig og imøtekommende. Finner gode og effektive løsninger, og ligger lavt i pris. Sentral beliggenhet på Carl Berner, enkelt å komme til.
Fantastisk tannlege.
Tannlege: Bjørn Wilhelm Dymbe SkrevetHar alltid fått god hjelp hos Bjørn, og har minsket tannlegeskrekken min her hos han. Veldig rimelig priser og koselig lokale, da jeg synes det er mer behagelig i små tannlegelokaler enn i store rom med stolen plassert i midten. Hyggelig tannlegesekretær også.
Føler meg trygg her. Går alltid tilbake.
Beste jeg noen gang har hatt!
Tannlege: Bjørn Wilhelm Dymbe SkrevetHar ikke tannlegeskrekk når jeg er hos Bjørn, det sier litt. Veldig beroligende og super(!!!)flink. Anbefales virkelig!
Beste tannlege i byen!
Tannlege: Bjørn Wilhelm Dymbe SkrevetBjørn er uten tvil den beste tannlegen jeg har vært hos.
Imøtekommende, svært dyktig og effektiv!
Han er seriøs, behagelig og dyktig.
Tannlege: Bjørn Wilhelm Dymbe SkrevetJeg har brukt Bjørn Dymbe som tannlege i 34 år. Han er rimelig. Han er oppegående, faglig dyktig. Håper ikke han slutter. Kona hans jobber som tannlegeassistent. Meget behagelig dame.