Legegruppen Manglerud

Plogveien 6 0679 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Manglerud

Veldig arrogant!

Lege: Nadim Latif Skrevet

Jeg byttet til denne legen etter å ha lest gode ting om han på legelisten. Dessverre ble jeg skuffet, og opplevde at lite stemmer av de positive anmeldelser.

Han snakker nedlatende, for det meste er samtalen preget av enveis kommunikasjon. Han vet best, og er ikke interessert i å høre på deg som pasient. Aldri vært borti noe slikt! Ikke bra å kommunisere på en slik måte med sine pasienter, veldig uprofesjonelt. I tillegg veldig arrogant og frekk.

Kjempegod lege, men....

Lege: Nadim Latif Skrevet

Byttet til han i fjor, og er kjempefornøyd. Blir tatt veldig seriøst, og han er veldig dyktig. Desverre må jeg bytte lege, da han ikke under noen omstendighet gir ut innsovnings og beroligende medisiner. Noe jeg har brukt( ikke misbrukt) fast gjennom flere år. Dette er medisiner jeg trenger og har gjennomsnittelig fått disse en gang(!) pr år. Trist at jeg må bytte. Men kan virkelig anbefale han for de som ikke har behov for slike medisiner. Kjempegrei lege som tar pasienten på alvor:)

Dyktig

Lege: Harald Eik Løvland Skrevet

Har fått stor tillit til Løvland. Han er rett på sak, presis, effektiv og kompetent. Midt i blinken om man ikke er ute etter "snikksnakk".

Trygg, erfaren og dyktig

Lege: Harald Eik Løvland Skrevet

Føler meg godt ivaretatt av Løvland. Får god forklaring på hans vurdering av tilstand, forslag til evt behandling og videre oppfølging på en forståelig måte. Alltid i godt humør og gir inntrykk av å ha overskudd til pasienten. Ventetid ved timebestilling er rimelig, og kontoret er flinke til å finne en akuttime de få gangene det er nødvendig.

Verdens BESTE lege (!!!)

Lege: Nadim Latif Skrevet

Har hatt Latif som fastlege en liten stund (men jeg har allerede vært hos han mange ganger), ble anbefalt han av en venninne. Vi er 3 venninner som har samme lege. Jeg hadde mye problemer med den forrige legen min, men Latif er fantastisk og tar deg seriøst selvom du er den verste hypokonderen som jeg er og finner ut av det som faktisk feiler deg.

I dag var han til og med på legevakten, og jeg fikk lov til å gå med han som roet nervene mine ti ganger mer. Ettersom jeg sikkert hadde bestilt time hos han dagen etterpå, ettersom jeg ikke stoler på noen andre.

Latif du er rå! :D