Sagene lokalmedisinske senter

Vitaminveien 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Sagene lokalmedisinske senter

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Gøril Guttormsen Sollie Skrevet

Jeg har hittil hatt 3 fastleger. Den første var ganske OK, men han gikk av med pensjon. Alle hans pasienter ble kjøpt av en en ung, usikker lege, han var ekstremt dårlig. Det var da jeg ble klar over at man kunne selv velge - og bytte - fastlege. Så jeg byttet til Gøril i september 2011. Jeg er kjempefornøyd!

Anbefales absolutt

Lege: Arne Olav Sjøtun Fagermoen Skrevet

Jeg byttet til Fagermoen etter å selv ha lest litt på denne siden, og vil legge til egne erfaringer.
Kort ventetid og veldig hyggelig personale som tar imot på kontoret.
Fagermoen selv er en utrolig hyggelig mann som tok meg på alvor med problemene jeg kom med, som var både fysiske og psykiske. Veldig sympatisk person, som også spør og virker interessert i at jeg skulle bli bedre og finne ut hva som var galt videre. Satt på kontoret hans i nærmere 40 minutter, og fikk ikke inntrykket av at jeg var i veien eller at han hadde andre planer.

I ettertid ble det noe kluss, både med en blodprøve noen glemte å ta og jeg måtte komme inn igjen for å ta den, dessuten purret jeg på svar på blodprøven samt en henvisning jeg ikke fikk svar på etter en måned, og da viste det seg at Fagermoen hadde glemt å sende inn henvisningen. Etter min purring ordnet dette seg ganske raskt.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd, til tross for mindre feil, og har ingen planer om å bytte han ut med det første!

Den beste jeg har oppleved

Lege: Arne Olav Sjøtun Fagermoen Skrevet

Jeg har hatt ham fastlege en stund nå. En hyggelig, flink og stå på lege. Jeg er heldig som har han som fastlegen min.

Superfornøyd!

Lege: Helene Østerås Skrevet

Helene tar meg alltid seriøst og følger opp. Hun er ikke redd for å spørre en kollega eller undersøke nærmere hvis hun er usikker på noe. Jeg føler meg alltid respektert og hørt. Den beste legen jeg har hatt. Hun får min varmeste anbefaling!

Perfekt fastlege

Lege: Gøril Guttormsen Sollie Skrevet

Gøril er den perfekte fastlege! Man føler seg møtt, sett og tatt på alvor. Hun tar pasientene på alvor og følger godt opp. Selv om man vet hun har dårlig tid så er hun ikke stresset - og hun tar den tiden som er nødvendig. Heldige de som har henne som fastlege!