Veitvetklinikken

Veitvetveien 8 0596 Oslo

• Allmennlegespesialist og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Veitvetklinikken

Hun er en type av lege som kan man stole på….

Lege: Ambrin Mirza Skrevet

Hun er en fantastisk lege som tar pasientene på alvor og tar nødvendig prøver og følger opp. Hun er flink til å kommunisere og lett å prate med. Hun ser pasientens behov og gjør sitt beste for å hjelpe.

En fabelaktig fastlege

Lege: Ambrin Mirza Skrevet

En veldig forståelsesfull og omsorgsfull fastlege. Som gjør seg så godt hun kan for å forstå hva pasient lider av. Jeg er fascinert av hennes behandling. Så jeg er rett og slett svært fornøyd.

Kunnskapsrik

Lege: Nazia Batool Skrevet

Vi er veldig fornøyd med Nazia, hun forklarer alt forståelig og hun gjør arbeidet enkelt og effektivt.

Ambrin Mirza

Lege: Ambrin Mirza Skrevet

Min kvinnelige fastlege på Linderud klinikken, er den beste fastlegen jeg har hatt.

Hun er lyttende, forstår deg, og er en veldig flink fagperson. 10 av 10 mulige i score .

Dyktig, hyggelig og imøtekommendez

Lege: Nazia Batool Skrevet

Jeg har hatt Nazia som fastlege i 4 år og har hatt en veldig god erfaring med henne. Jeg oppfatter henne som svært dyktig, profesjonell men samtidig empatisk. Jeg har fått god oppfølging av henne ifht mine kroniske sykdommer. Hun har også tatt seg tid til å følge meg opp ifht min psykisk tilstand som oppstod ifm chrons sykdom. Hun har alltid tatt meg på alvor, lyttet til mine bekymringer og kommet med gode vurderinger og råd. Jeg jobber selv i helsevesnet og har tidligere hatt flere ulike erfaringer med andre fastleger, og jeg må si Nazia har vært en av de beste.Trygghet og tillit til legen er noe jeg setter høyt.