Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Humana Sandvika AS (Bare fastlegene)
Meget hyggelig og energisk ung lege
Lege: Torgeir Wergeland Sørbye SkrevetJeg har hatt han som fastlege en stund. Flyttet til Bærum fra Oslo i 2009. Der brukte jeg nesten kun private leger fordi fastlegen ikke fungerte. Fordi jeg trengte en resept sjekket jeg opp fastleger nær Sandvika. Og han hadde plass. Den tiden har jeg vært både sykemeldt på grunn av skade og operasjon og i rehabilitering samt tilbake i arbeidslivet. Synes at han har vært en god støtte og han hører på sine pasienter. Det er mulig å diskutere med han. Siden han er forholdsvis ung lege vet han mye om fremskritt innen medisin. Liker også Humana legesenter og blir nok værende hos han mens jeg bor i Bærum.
Empatisk, rask og effektiv
Lege: Asle Ditlef Bjåmer SkrevetMeget hyggelig mann som gjør sitt beste for å hjelpe deg.
Rask og effektiv i kommunikasjon med andre helseinstanser. Holder avtaler.
Desverre noe lang ventetid på konsultasjon.
En god lege.
Lege: Torgeir Wergeland Sørbye SkrevetDen beste legen jeg hittil har hatt. Han er imøtekommende og lyttende, og tar meg på alvor.
Imøtekommende og positiv.
Lege: Jarl Inge Melberg SkrevetHan "ser" deg som pasient, lett å prate med og tar deg på alvor. Han er effektiv og utfører de undersøkelser og prøver som trengs, for å kunne hjelpe på best mulig måte.
Han er flink til å kommunisere med barn og unge også, slik at de føler seg trygge og godt ivaretatt.
Den beste fastlegen som jeg har brukt.
Lege: Else Helene Thorvik Skrevet
Utstråler trygghet.
Virker grundig og kunnskapsrik.
Virker ekte interessert i meg som pasient.
Har god tid og besvarer alle spørsmål.
Gir både muntelige og skriftelige tilbakemeldinger på undersøkelsene.