Om vurderingeneSiste vurderinger av Homan Zandi
Anbefales!
Tannlege: Homan Zandi SkrevetHar rotfylt flere tenner, og ble henvist til Homan etter min faste tannlege ikke klarte å bedøve en betent tann. Homan utførte rotfylling raskt og effektivt, uten smerter. Man merker at denne karen virkelig kan sakene sine, og er veldig imøtekommende og hyggelig. Anbefales sterkt!
Beste ever
Tannlege: Homan Zandi SkrevetAldri trodd at en rotfylling skulle bli en kuul og nærmest behagelig opplevelse.
Mest profesjonelle tannlege jeg har besøkt noen sinne.
Trygg og proff
Tannlege: Homan Zandi SkrevetVeldig behagelig. Måtte ha et kjipt inngrep (...)
men det gikk helt greit. Utrolig behagelig vesen. Flink og proff.
Bra
Tannlege: Homan Zandi SkrevetHar gått over 2 ganger til Zandi ifb med en vanskelig rotfylling. Ikke den billigste men han er spesialist og vil definetivt si jeg fikk valuta for pengene.
Du merker han er spesialist iforhold til og gå til vanlig tannlege.
Rask; presis og en behagelig fyr!Kan anbefale han på det sterkeste og jeg kommer til og bruke Homan igjen.
Særdeles profesjonell
Tannlege: Homan Zandi SkrevetHar vært hos Homan flere ganger og gjort vanskelige inngrep. Alltid opplevd ekstremt god service, utsøkt arbeid til gunstige priser målt mot kvalitet i arbeidet.
Anbefaler Homan og hans team på det varmeste, å gå til tannlegen er ikke det morsomste man gjør, men servicen hos Homan gjør det veldig mye hyggeligere.