Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Slependen Legesenter AS
Godt fornøyd
Lege: Anne Gro Vagle SkrevetEnkelt og raskt å få time. Setter seg inn i min journal og situasjon før møte. Presenterer utvikling i mine laborietoriedata. Sier direkte hva jeg bør gjøre både forebyggende og sykdomsmessig. Henviser raskt hvis det er noe hun er usikker på
Trygg, kunnskapsrik og helhetlig tilnærming
Lege: Rubab Shah SkrevetJeg er veldig fornøyd med Rubab Shah som fastlege. Hun går etter hva som er det faktiske problemet/årsaken, og ser bak symptomene. Hun fremstår som veldig faglig dyktig, oppdatert og kunnskapsrik, hun er trygg og genuint interessert i å hjelpe. Hun har en imponerende helhetlig tilnærming.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Kathrine Gjertsen SkrevetHun er normal presis og setter meg som person og pasient i sentrum. Er dyktig. Tar seg god tid og spør til slutt: «er det noe mer du lurer på? Jeg er alltid i godt humør når jeg går ut av kontoret
Tar til alvorlig
Lege: Bente Vendsbo Bjørnstad SkrevetJeg har brukt Bente i mange år nå. hun følger nøye opp ting. Føler meg trygg hos hun. Tar meg og mine plagget på alvor. Kommer til å fortsette å bruke hun som min fast lege
Dyktig og kunnskapsrik
Lege: Kathrine Gjertsen SkrevetDyktig, kunnskapsrik. Søker bistand hvis det er noe som er utenfor kunnskapsområde. Kommunikativ og oppmerksom.