Ekholt legekontor

Tørkoppveien 10 1570 Dilling

Siste vurderinger av behandlere ved Ekholt legekontor

Best legen i viken

Lege: Rikard Markus Rupar Skrevet

Richard vil alltid mitt beste, han er nesten som en kompis. Det er utrolig godt å ha en lege som du kan stole på og som faktisk aldri stresser med meg værtfall. Utrolig fornøyd

Veldig fornøyd

Lege: Michele Barros Viana Skrevet

Veldig fornøyd. Hun lytter, er nøye og forsiktig. Føler meg alltid sett og hørt når jeg er hos henne, og stoler på vurderingene hennes. Blir alltid tatt på alvor. Hatt denne legen som vikar i flere år, og nå som fastlege.

Suveren lege

Lege: Thomas Borge Malmo Skrevet

Thomas har vært min lege i mange år og jeg har bare gode ting om han.
Synd at han slutter på Varna.
Han er omtenksom, flink til å lytte og viktigst av alt - han har fått meg frisk. Ønsker han alt godt i fremtiden og at det går litt bedre med hans kjære Rosenborg.

Omtenksom og flink

Lege: Rikard Markus Rupar Skrevet

Hos Rikard føler man seg sett. Han hører på pasienten og er meget dyktig. Han er i tillegg til fastlege også dykkerlege og har tidligere jobbet på sykehus.

Kunnskapsrik og løsningsorientert

Lege: Thomas Borge Malmo Skrevet

En rolig, interessert og ivaretagende lege. Jeg går sjelden til legen, men likevel føler jeg han husker meg, og det som ble tatt opp sist. Han er både interessert i å høre på meg, og også snakke om årsaker og løsninger. Fikk han anbefalt av flere kollegaer da jeg flyttet til Moss. En fantastisk god lege.