Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ekholt legekontor
Best legen i viken
Lege: Rikard Markus Rupar SkrevetRichard vil alltid mitt beste, han er nesten som en kompis. Det er utrolig godt å ha en lege som du kan stole på og som faktisk aldri stresser med meg værtfall. Utrolig fornøyd
Veldig fornøyd
Lege: Michele Barros Viana SkrevetVeldig fornøyd. Hun lytter, er nøye og forsiktig. Føler meg alltid sett og hørt når jeg er hos henne, og stoler på vurderingene hennes. Blir alltid tatt på alvor. Hatt denne legen som vikar i flere år, og nå som fastlege.
Suveren lege
Lege: Thomas Borge Malmo SkrevetThomas har vært min lege i mange år og jeg har bare gode ting om han.
Synd at han slutter på Varna.
Han er omtenksom, flink til å lytte og viktigst av alt - han har fått meg frisk. Ønsker han alt godt i fremtiden og at det går litt bedre med hans kjære Rosenborg.
Omtenksom og flink
Lege: Rikard Markus Rupar SkrevetHos Rikard føler man seg sett. Han hører på pasienten og er meget dyktig. Han er i tillegg til fastlege også dykkerlege og har tidligere jobbet på sykehus.
Kunnskapsrik og løsningsorientert
Lege: Thomas Borge Malmo SkrevetEn rolig, interessert og ivaretagende lege. Jeg går sjelden til legen, men likevel føler jeg han husker meg, og det som ble tatt opp sist. Han er både interessert i å høre på meg, og også snakke om årsaker og løsninger. Fikk han anbefalt av flere kollegaer da jeg flyttet til Moss. En fantastisk god lege.