Legene Dahle og Bergquist

Hundskinnveien 96 1711 Sarpsborg

Siste vurderinger av behandlere ved Legene Dahle og Bergquist

Tusen takk for tre år med masse hjelp.

Lege: Leif Tomas Bergquist Skrevet

Tusen takk for all tiden du har tatt deg! Takk for besøkene på sykehuset når jeg har trengt det og fleksibiliteten din i forhold til å være lege som møter pasient med god forståelse.

Takk for at du er kort og konsis, og at du gjør jobben din så bra!
Jeg er utrolig fornøyd med hvordan jeg har blitt møtt, sett og hørt uten at jeg har følt meg dum i ettertid.

Tusen takk, Tomas for all hjelpen de siste tre årene. Det skulle vært flere leger som deg! :-)

Hilsen en strålende fornøyd jente som har trengt somatisk og psykiatrisk hjelp.

En utrolig flott resepsjon er det også med imøtekommende damer som ikke bare kan jobben sin, men du får en god dose medmenneskelighet i samme slengen.

Kudos!

Landets beste fastlege

Lege: Jan Reidar Bærug Hansen Skrevet

Jeg hadde mistet troen på helsevesenet, denne legen forandret det. Han er både faglig dyktig, imøtekommende og svært hjelpsom. En lege man kan fortelle alt til uten å føle at man er til bry, jeg er derfor evig takknemlig for å ha han som fastlege.

Lite initiativ og informasjon

Lege: Leif Tomas Bergquist Skrevet

Har hatt ham som fastlege i 8 år, savner informasjon, opplysning og svar på direkte spørsmål, selv når jeg spør rett ut, får jeg bare "ulne" svar og føler jeg selv må komme med idéer for evt videre utredning. Han er hyggelig, og jeg føler han kan det rent medisinske, men jeg føler meg ikke trygg og ivaretatt, føler meg mer som en hypokonder når jeg er der, at han ikke tar ting på alvor og lytter til hva jeg har å si. Hvis du liker å stille din egen diagnose, er dette legen for deg. Jeg har byttet :-) PS Kontorpersonalet er helt fantastiske :-)

Anbefales

Lege: Kaare Yngvar Dahle Skrevet

Faglig dyktig og er et medmenneske. Tar seg tid, er informativ og grundig. Veldig fornøyd og anbefales.

Den beste legen jeg har hatt !

Lege: Kaare Yngvar Dahle Skrevet

Dyktig og stor kompetanse innen flere felt ! Man blir tatt på alvor, og blir lyttet til. Viktig at vi, pasientene , føler seg ivaretatt ! Det blir du hos Dr. Dahle.