Om vurderingeneSiste vurderinger av Fokus Tannlegene
Dreven dame som ikke slurver med detaljene
Tannlege: Urd Lilleng SkrevetSom erfaren allmennlege vet jeg at det å hjelpe mange pasienter per dag og samtidig sikre at hver og en får god og personlig hjelp er en kunst Urd Lilleng mestrer den kunsten.
Behagelig og effektig undersøkelse, god og nyttig informasjon underveis, delikate lokaler og en god tone med assistenten gjorde at jeg slappet godt av og følte at jeg virkelg var i de beste hender.
Her er hver detalj gjennomtenkt og kvaliteten ypperlig.
Den beste tannlegen jeg har hatt!
Tannlege: Urd Lilleng SkrevetUrd gjorde tannlegebesøket til en trygg og god opplevelse for meg. Hun er rolig, tar hensyn og gir gode råd. Har du tannlegeskrekk er hun absolutt å anbefale!
Veldig hyggelig og imøtekommende, virker grunndig og flink
Tannlege: Urd Lilleng SkrevetFlink tannlege, som tar godt imot og forklarer hva som skal gjøres. Opplevde dog en litt hårdhent behandling som var ganske vond både før og etter. Mulig det var nødvendig, men har aldri opplevd det så ille hos andre tannleger tidligere. Men resultatet virker bra.
Fantastisk Tannlege
Tannlege: Kristin Camilla Olsen SkrevetDen beste tannlegen jeg har besøkt. Hun gjør en fantastisk jobb og er proffesjonell på alle måter. Jeg byttet fra Collosseum tannlegene til Fokus og angrer ikke på det.
Svært fornøyd!
Tannlege: Urd Lilleng SkrevetFor ei med moderat sprøyteskrekk og et generelt forhøyet angstnivå så er tannlegen aldri noe å se frem til. Fikk et godt inntrykk fra første gang jeg var innom for å bestille time, og jeg følte at mine bekymringer ble hørt og tatt hensyn til, noe som er viktig for meg.
Behandlingen var svært godt tilrettelagt, Urd får en til å føle seg komfortabel i situasjonen, er forståelsesfull og tar seg veldig god tid når det trengs. Hennes utstråling av erfaring og trygghet er beroligende, og det er tydelig at dette er en tannlege som kan sitt fag; det er første gang jeg har opplevd at noen var så flink å sette bedøvelse at en nesten ikke kunne kjenne hvor den ble satt! Den påfølgende behandlingen var også helt smertefri og Urd er flink til å fortelle og forklare underveis.
Anbefales på det varmeste fra ei som har erfaring fra mange ulike tannlegekontor. Hit kommer jeg tilbake om det trengs :) Takk Urd.