Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget legesenter
Manglende fremdrift
Lege: Thorbjørn Sandem SkrevetMeget lang ventetid på henvisninger.
Lite tillit til pasient som ønsker prøve på alternative behandlingalternativer når generelle tiltak ikke fungerer.
Man kan ikke avfeie 100 årig vitenskap bare for at det ikke står i læreboken.
Virkelig en god fastlege.
Lege: Muhamet Rexhaj SkrevetJeg har vært pasient hos Rekshaj siden han begynte praksis i Askim, er kronisk syk og har hatt en del helsemesige utfordringer.Har derfor litt erfaring med en del leger og spesialister. Rekshaj er den beste legen jeg har konsultert på min vei gjennom helsevesenet
Muhamet Rekshaj tar deg på alvor. Han er oppmerksom, omsorgsfull,varm, løsningsorientert, åpen for innspill og engasjert i sine pasienter
Han henviser videre hvis det trengs, men ikke unødvendig.
Sjelden mye forsinket,
Når det gjelder forbedringspotensiale/tilgjengelighet ligger dette på forværelse og ikke hos han selv slik jeg ser det.
Muhamet Rekshaj er hyggelig, humoristis og, lett å prate..
Dyktig lege. Anbefales
Meget god lege, synd med vikaren
Lege: Thorbjørn Sandem SkrevetHar alltid hatt et godt forhold til Dr. Sandem, han er både engasjert og seriøs i sitt ønske om å hjelpe deg. Føler meg alltid veldig godt ivaretatt, en lege som setter pasienten i fokus. Dessverre benytter han seg av en vikar som er helt i andre enden av skalaen, når han da er borte over lengre tid så har jeg da blitt tvunget til å bytte fastlege. Meget synd.
Sender deg til vikar istedenfor å behandle pasienten selv
Lege: Thorbjørn Sandem SkrevetVår familie har hatt Dr. Thorbjørn Sandem som fastlege i ett år nå. Vi har kun sett ham én gang og det var når vi registrerte oss. Han er sikkert en flink lege, men du får aldri truffet ham ettersom du alltid vil bli sendt til hans trofaste vikar Dr. Marjan Fatehnia. Vi ble meget overrasket engang da deres sekretær fortalte oss at han ikke var tilstede og at vi måtte vente på gangen til Fatehnia ropte oss opp, da han plutselig dukket opp i døren og tok andre pasienter inn rett foran nesen på oss. Det er opp til deg om du ønsker å ta sjansen på om du kommer i gruppen av pasienter han ønsker å behandle eller om du hver gang blir sendt til hans vikar som er på praksisplass. Dette selvom du utrykkelig ber om et møte med ham.
Den beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Muhamet Rexhaj SkrevetNøyaktig, står på for pasientene. Myndig i forhold til eks sykehusleger. Morsom!
Omsorgsfull og flink til å følge opp.