Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget legesenter
Trykk og kunnskapsrik
Lege: Ibrar Sharif SkrevetHan har evne til å lytte til pasienten, samtidig som han er interessert i å høre. I tillegg er det lett å få time på dagen.
Den beste legen!
Lege: Thorbjørn Sandem SkrevetEn lege som virkelig er der når det gjelder. Lytter og bruker god tid. Utrolig flink med barn også!
Anbefales sterkt.
Trygg, samt faglig sterk lege
Lege: Andreas Rom Eng SkrevetVi har ikke kjent Dr. Eng så lenge, men han har allerede vist seg å være en flott lege. Han har evnen til å sette seg inn i hvordan andre har det. Han bryr seg, og han stiller riktige diagnoser og gjør det han kan for å hjelpe. Han har deltatt på ansvarsgruppemøte rundt mine barn med spesielle behov. Han har vært der for oss når vi har trengt ham mest. Veldig takknemlig.
Fantastisk Kvinne og Barnespesialist
Lege: Thorbjørn Sandem SkrevetSuper dyktig lege, kunne ikke hatt en bedre fastlege. Men han er borte fast 1-2 dager i uka(blant annet på helsestasjonen hver onsdag), og det kan da ta uker å få svar på noe, som evt haster! Og for lang tid på resept til tider.
Trygg og kunnskapsrik lege som man kan stole på
Lege: Muhamet Rexhaj SkrevetLytter på hva pasienten har å si, Veldig kunnskapsrik.
Gir raskt beskjed på prøver som er tatt.
Alt i alt en veldig flink lege.