Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vincent Medisinske Senter
Jeg gidder ikke mer
Lege: Kristin Scheele SkrevetHun lytter ikke på hva du har å si. Hun bare nevner lette utveier for at tiden skal gå raskere. Hun gidder ikke sjekke opp flere ting av gangen uansett om du virkelig sliter med flere ting. Hun er alltid sjukt sein. Du kommer aldri inn på tida. Og da fokuserer hun bare på tida. Satt meg nå på venteliste
Diskuterer, surrete, bruker tid på annet en avtalt årsak til time.
Lege: Kristin Scheele SkrevetBrukte en legetime for å lese gjennom journalen.brydde seg ikke om årsak til bestilt time. Hun er alltid minst 20min forsinket. Gjentatt ofte ting og spør om det samme flere ganger.
Forstålig, grundig og nøye
Lege: Kristin Scheele SkrevetHun lytter, og ser mennesker helhetlig. Hun forklarer godt og setter av tid. Svarer fort på e konsultasjoner
Flink lege
Lege: Zbigniew Stanislaw Gorski SkrevetFlink lege som tar pasientene på alvor og som er flink til å følge opp.
Han lytter til pasientene og hjelper til.
Flink til å henvise videre dersom han lurer på noe.
Jeg har aldri hatt en så flink fastlege før.
Kunnskapsrik, omtenksom og oppriktig
Lege: Kristin Scheele SkrevetVi har hatt henne som fastlege for familien i mange år og er kjempefornøyde. Faglig dyktig, grundig, interessert og omtenksom. Med sitt gode vesen skaper hun trygghet, og hun gjør alltid sitt ytterste for å hjelpe. Anbefales på det varmeste.