Vincent Medisinske Senter

Bankbrygga 2 1606 Fredrikstad

Siste vurderinger av behandlere ved Vincent Medisinske Senter

Grundig og imøtekommende

Lege: Kristin Scheele Skrevet

Har hatt henne som fastlege i snart 15 år, og er fornøyd. Blir henvist videre og hun gir seg ikke før man finner svar. Går det for lenge mellom besøk har jeg blitt kallt inn til sjekk. Men det nytter ikke å ta opp flere problemer samtidig. Da må du bestille ny time. Litt distre, men glimt i øyet og hyggelig.

Dårlig fastlege (kristin Schele) veldig misfornøyd

Lege: Kristin Scheele Skrevet

Veldig dårlig fastlege som alltid har dårlig tid og hører ikke på min sykdom og tar ikke det på alvor og seriøst måte.

Suveren fastlege

Lege: Kristin Scheele Skrevet

En faglig dyktig lege med kunnskap, klokskap og erfaring, ja til og med et snev av humor. Har endret mitt forutinntatte syn på fastleger for alltid.

Elendig lege.

Lege: Kristin Scheele Skrevet

Veldig fint formulert av noen her. Hun virkelig «ser på klokka og ikke mennesket» og «dersom armen henger der den skal» er ikke det noe hjelp å få. Har vært hos henne 4 ganger. Hun burde virkelig ikke jobbe med mennesker. Sitter og gråter på kontoret hennes pga angstplager og hun sier at det «ikke er så mye å gjøre med, du må slutte å være selvsentrert». Hun skal hele tiden ta opp at hun har vært lege i så og så mange år så dette kan hun, men det virker jo absolutt ikke som om hun kan noe i forhold til psykiske plager. Henviser ikke dit hun burde. Uff, dette var en forferdelig opplevelse med en lege. Styr unna!

Perfeksjonist i sitt arbeide.

Lege: Zbigniew Stanislaw Gorski Skrevet

Overskriften sier vel det meste. Personlig har jeg fått meget god oppfølging, rask til å ta prøver og til å henvise til spesialister og mer utfyllende undersøkelser.
Hyggelig lege som innbyr til samtale. Oppfatter han som meget tilgjengelig, det samme med hans kolleger dersom han er borte. Er han ikke tilstede får man timer hos en annen dersom det er viktig.

Hele kontoret, Vincent Medisinske Senter, er svært godt administrert, og alle, det være seg, både legekolleger av han og annet helsepersonell som jeg har vært i kontakt med, er veldig hyggelige, imøtekommende og effektive.

At der kan være noe ventetid har jeg stor forståelse for, da mye kan skje på ett legekontor. og enkelte saker må prioriteres. Har selv fått hjelp på den måten.

Har egentlig ikke noe negativt å komme med.

Anbefaler han på det varmeste.