Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene På Brygga
Får aldri svar
Lege: Alamdar Khusrawi SkrevetI sommer stengte de brått i to uker, uten noe informasjon om hvem som var vikar. Den andre legen på kontoret hadde sluttet, men jeg var satt opp på time og kom til stengt dør..!
Jeg har ventet på svar på en undersøkelse i flere måneder, og får ikke svar på reseptfornyelse. Ingen svarer telefonen heller. Skulle tro de hadde lagt ned..
Tragisk lege
Lege: Alamdar Khusrawi SkrevetVeldig useriøs lege som ikke gidder og ta seg tid til folks problemstillinger, henviser ingenplass blodprøver tar fra 10 til 30 dager og få (får aldri prøve resultater tilbake må mase på de) ikke gå til leger på legene på brygga
Beste fastlegen
Lege: Mohammed Sherif SkrevetBeste fastlegen jeg har vært hos. Lytter, hjelper og tar seg tiden til pasienten. Håper virkelig han kommer tilbake som fastlege, og ikke vikarer på vikarer. Hadde absolutt trengt ham nå.
Kunnskapsrik
Lege: Alamdar Khusrawi SkrevetHan er verdens beste lege som jeg vet om. Han er helten min.
Han reddet meg fra å få kreft, hvor andre min faste lege ikke klarte det.
Hyggelig og kunnskapsrik lege med dyp forstålse for sykdomslære.
Lege: Mohammed Sherif SkrevetMitt inntrykk av Mohammed Sherif som fastlege er han framstår som veldig empatisk for sine pasienter, samt virker som han gjør alt i hans makt for å hjelpe deg som pasient på best mulig måte.
Føles som om jeg har vært så heldig og fått pasientens advokat som fastlege.
Framstår faglig sterk og tillitsfull, og har en utrolig bredde i sykdomslære i forhold til alle andre fastleger jeg har hatt tidligere.
Der hvor mange overleger har måtte gi seg i diagnostisering av en sykdom jeg har slitt med opp i gjennom årene, der fant M.Sherif ut hvilke tester han skulle ta for å kunne sette en diagnose allerede ved første besøk hos han, nettopp av den enkle grunn av at han hørte på meg som pasient, og var såpass faglig sterk at han visste hvilken tråd han måtte følge for å finne en diagnose.
Dette er en fastlege jeg sterkt kan anbefale da jeg ikke har til den dag idag møtt en fastlege som er like hyggelig og faglig sterk i sin jobb.