Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannhelsesenteret Lørenskog
Beste tannlegen jeg har vært hos!!
Tannlege: Awais Aslam SkrevetHar vært hos Aslam i en stund og er mektig imponert. Han er rolig, tar seg tid til å forklare og informerer godt underveis. Kun varme anbefalinger, kommer aldri til å bytte!
Grusom opplevelse
Tannlege: Awais Aslam SkrevetDersom du har tannlegeskrekk, frarådes denne tannlegen. Utrolig frekk, uforsiktig og spydig mot en dame 60 år.
Har hatt konstant tannverk etter tannlegebesøket hos ham.
Flink og rolig
Tannlege: Arash Akhyari SkrevetJeg har i alle år slitt med tannlegeskrekk, men hos Arash føler jeg meg trygg. Jeg fikk beskjed om at jeg hadde en tann med vanskelige røtter og måtte til en annen tannlege enn min tidligere faste tannlege for å rotfylle denne tannen. Tannlegen som rotfylte tanna mi (tannlege Arash Akhyari), er uten tvil den beste tannlegen jeg har blitt behandlet av. Han er rolig, bestemt, svært rask og flink. Jeg var hos han kun i ca. 45 minutter og tanna var ferdig rotfylt, (mens min faste tannlege hadde forsøkt å rotfylles den tannen i over 1.5 timer uten å komme i mål). Det var litt dyrt men absolutt verdt det for meg med tannlegeskrekk.
Anbefales ikke
Tannlege: Per Opsahl SkrevetHadde en dårlig opplevelse hos denne tannlegen, var lite imøtekommen på mine spørsmål rundt behandling og virket stresset. Prisen på behandling også dyr i fohold til andre tannleger. Styr unna denne klinikken.
Anbefales
Tannlege: Awais Aslam SkrevetMin faste tannlege på tannhelsesenteret var ikke til stede i dag når jeg trengte en akutt time. Jeg er veldig fornøyd med min faste tannlege og var veldig skeptisk til å gå til noen andre og gruet meg.
Det var det ingen grunn til å gjøre, denne tannlegen var helt fantastisk.
Han forklarte at han gjorde, sa i fra på forhånd om evt ubehag etc. Følte meg godt ivaretatt og følte meg trygg.