Oris Dental Hamar

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Østregate 23 2317 Hamar
Oris Dental Hamar holder til i Hamar

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Oris Dental Hamar

Fantastisk!

Pris

For en fantastisk tannlege. Har hele livet hatet tannlegebesøk. Dette klarte hun å snu og dama er helt rå! Sympatisk, rolig og ærlig. Opererte ut to visdomstenner og kjente ingenting, ei heller hørte noe, underveis. Hatt mindre smerter i kjeven nå, enn noen gang før. Takk🙏🏻

Veldig hyggelig og bra

Pris

Etter flere dårlige erfaringer med tannleger har jeg endelig haft en veldig bra igjen, takk Gry Karina og teamet! Var dit for å trekke en visdomstann. Anbefales!

Særdeles hyggelig og forståelsesfull

Pris

Operert visdomstann. Var engstelig men Karina tok veldig godt vare på meg og forklarte alt hun gjorde. Følte meg ikke utrygg i det hele tatt. Ingen kjevesmerter etter inngrepet, kun noe lett smerte i operasjonssåret. Gikk over etter en ukes tid. Veldig problemfritt :)

Trygg og sikker

Tannlege: Petar Ninkov Skrevet
Pris

Har fjernet tann og satt inn implantat hos Ninkov, så det ble noen tannlegebesøk. Følte meg godt ivaretatt under hele prosessen. Han er faglig dyktig, trygg, og samtidig effektiv. Dette gjør at man som pasient slapper bedre av. Var på kontroll i dag, fint at man blir fulgt opp i etterkant. Hyggelig klinikk.

Trivelig

Tannlege: Petar Ninkov Skrevet
Pris

Var hos Ninkov i dag. Kjempedyktig og ble godt ivaretatt. Han og sine medarbeidere var blide og hyggelige. Ett stort pluss til de.