Mysen legesenter DA

Telefonnummer69 84 64 2069 84 64 ...
Jernbanegata 11B 1850 Mysen

Siste vurderinger av behandlere ved Mysen legesenter DA

Beste legen!

Lege: Parveen Chopra Skrevet

Har vært pasient der i flere år. Han er spesialist i allmenmedisin, og kan også mye om alternativ medisin. Han holder et super servicenivå, og det hender han ringer og spør hvordan jeg har det...

Lege med sans for alternativ medisin

Her brukt ham noen år.

Han er god til å lytte, men kommer veldig fort inn på diverse alternative behandlinger. Noe jeg absolutt ikke føler er veldig betryggende.

Kanskje i raskeste laget til å henvise videre, dårlig til å følge opp prøveresultater, vil man ha svar må man purre.

Ikke legen jeg ville ha stolt på om jeg ble alvorlig syk.

He is very accomodating.

Lege: Abdul-Razzak Naser Hussain Skrevet

He is on time, I didn't wait very long for my appointment. I'm new in Norway and don't speak very good norsk yet. He is very understanding, took his time to listen to my ailments and explained things to me properly in english. I am very satisfied with him as my GP.

Veldig faglig sterk

Lege: Parveen Chopra Skrevet

Denne legen har tydelig lang erfaring. Veldig rett på sak og ser raskt hva som er galt. Legger også vekt på det psykiske, noe jeg synes ee meget viktig. 10/10

Lege fra andre planet

Lege: Parveen Chopra Skrevet

Chopra behandler folk dårlig. Han har ikke kunskap som lege i det hele tatt. Jeg kom flere gAnger med ganske alvorige symtomer ,for Chopra det er ingenting og vil ikke høre på pasienten en gang. Han vil ikke å gi hendvisning ,selv om har veldig lite peiling hva betyr a være legen. Grunnlegene undersokelse er unodvendig,hans råd ikke tenke på symtomer. Dette er flaut. Han har sin egen menning om alt ,og av og til den er ikke noe felles med virkeligheten. Hvis neon har helse problemer jeg anbefaler ikke.