Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mysen legesenter DA
Flink lege
Lege: Abdul-Razzak Naser Hussain SkrevetHussain er en veldig flink lege som er en god lytter og lar deg forklare i stede for å overkjøre deg, han er også ikke redd for å prøve ting selv i stede for å dytte deg videre over til lange vente tider i spesialisthelsetjenesten
Veldig fornøyd!
Lege: Parveen Chopra SkrevetBåde jeg og samboer og våre to barn har brukt Chopra i flere år. Vi er så fornøyde med han! Kunne ikke fått en bedre lege! Flink med barna våre og. Min sønn på fire nekter å gå til andre enn han.
dyktig
Lege: Parveen Chopra Skrevetveldig dyktig lege, han er tydelig erfaren og tar deg på alvor. mange andre leger gjør ikke jobben sin skikkelig, så det er dint å møte på leger som gjør det. kommer nok tilbake til ham neste gang jeg har et problem. Han var ikke så morsom da men man drar jo ikke til legen for å ha det gøy.
Flink med barn
Lege: Parveen Chopra SkrevetIkke fastlegen min, men stillte opp for min sønn som hadde fått et glass skår i foten. Tydelig kirurgisk erfaring samtidig veldig flink til å berolige barn. Stødig, trygg og profesjonell Tydelig at han tar jobben sin alvorlig og liker seg med pasienter, spesielt barn
Kjempefornøyd.
Lege: Abdul-Razzak Naser Hussain SkrevetJeg har brukt Hussain i over 6 år og er veldig fornøyd. Han tar deg på alvor og har alltid tid til deg!