Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mysen legesenter DA
Funker sikkert for noen
Lege: Martine Relte Grønvik SkrevetLite empatisk og hard i møte med visse helsemessige utfordringer. Jeg bytter fastlege nå etter et år hvor jeg virkelig har prøvd å være tålmodig.
Funker sikkert for noen.
Kan anbefales
Lege: Martine Relte Grønvik SkrevetVeldig empatisk og kunnskapsrik lege, man ser fort at hun bryr seg om det man har å si og prøver å hjelpe så godt hun kan , kan anbefale Martine på det sterkeste
Trygg og god
Lege: Martine Relte Grønvik SkrevetMeget kunnskapsrik og empatisk. God oppfølging. Føler trygghet etter samtalene med Martine. Hun bruker god tid i samtalene og lytter på det man har på hjertet.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Bente Fredriksen Løken SkrevetVeldig imøtekommende, flink og ute etter å finne løsninger. Vet det er stort arbeidspress på legene i kommunen og føler jeg har skutt gullfuglen med å finne noen som faktisk er dyktig, effektiv og hyggelig
Trygg og lytter
Lege: Abdul-Razzak Naser Hussain SkrevetFørste legen jeg har hatt som faktisk legger fra seg alt, vender seg mot deg og lytter! Han er streng, men utrolig flink! Finner alltid løsning på mine smerter.